• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto2: ΚΑΤ
Έπεσε, αλλά δεν έχασε την pole ο Morbidelli
Νέα 28/10/2017 - 11:22

Στα τελευταία λεπτά οι οδηγοί της Moto2 πίεσαν για να βγάλουν έναν καλό χρόνο και δεν έλειψαν τα λάθη, με πιο σημαντικά αυτά των δυο διεκδικητών του Τίτλου.

 

Ο Franco Morbidelli έκανε πρώτος το λάθος, αλλά σηκώθηκε αμέσως και ανέβηκε και πάλι στη μοτοσυκλέτα του και χωρίς να επιστρέψει στο γκαράζ της ομάδας, συνέχισε να γράφει χρόνους.

 

Αντίθετα τα πράγματα ήταν περισσότερο περίπλοκα για τον Tom Luthi, ο οποίος έπεσε από highside και η πτώση του στο έδαφος ήταν πολύ σφοδρή.

 

Ο Ελβετός μεταφέρθηκε εκτός πίστας με φορείο, αλλά μετά από μερικά λεπτά τον έδειξαν όρθιο. Βέβαια οι γιατροί του ζήτησαν να περάσει για εξετάσεις από το Ιατρικό κέντρο.

 

Παρά τις πτώσεις τους, οι δυο διεκδικητές του Τίτλου παρέμειναν ψηλά στη λίστα με τους χρόνους.

 

Ο Morbido θα ξεκινήσει για έκτη φορά φέτος από την pole position, ενώ ο Miguel Oliveira έφτασε πολύ κοντά σε μια 3η pole, αλλά στο τέλος την έχασε για 26χιλ.

 

Ελάχιστα πιο πίσω, στην καλύτερή του εμφάνιση σε κατατακτήριες της Moto2, βρέθηκε ο Fabio Quartararo σε απόσταση αναπνοής από την pole (72χιλ).

 

Στην τέταρτη θέση είναι ο Alex Marquez, μπροστά από τον Luthi που μένει να φανεί η κατάστασή του για τον αυριανό, πάρα πολύ σημαντικό αγώνα για το Πρωτάθλημα.

 

Ο Peco Bagnaia κλείνει τη δεύτερη σειρά, μπροστά από τον Schrotter που δεν τα πήγε άσχημα στην «καυτή» Sepang και θα ξεκινήσει από την 7η θέση τον αγώνα.

 

Στη δεκάδα και ο Brad Binder, για δεύτερο Γύρο έκανε πολύ καλή παρουσία σε κατατακτήριες, αλλά και οι Takaaki Nakagami και Mattia Pasini, που ήταν μπροστά από τον ντόπιο Syahrin.

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Ο αγώνας;

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang MotoGP: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα