• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απίστευτο: Επιστρέφει ο Bayliss!
Ξανά στις πίστες για το Πρωτάθλημα Αυστραλίας
Νέα 13/12/2017 - 16:03

Μια απίστευτη είδηση κάνει το γύρο του κόσμου, καθώς επιβεβαιώθηκε και επίσημα: Ο θρύλος των SBK, Troy Bayliss, επιστρέφει στη δράση!

 

Μπορεί να μοιάζει για αστείο, ωστόσο είναι πέρα για πέρα αληθινό, με τον Αυστραλό - στα 49 του χρόνια πια - να είναι έτοιμος να ριχτεί στη μάχη του Πρωταθλήματος Αυστραλίας!

 

Ο Bayliss θα οδηγεί μια Ducati Panigale 1299 R Final Edition για τη δική του ομάδα στα SBK Αυστραλίας, ενώ δεν φαίνεται ν’ ανησυχεί για την ηλικία του!

 

Όλα ξεκίνησαν ύστερα από το σοβαρό τραυματισμό του αναβάτη του, Callum Spriggs.

 

«Αρχικά σκέφτηκα να τον αντικαταστήσω μ’ έναν άλλον νεαρό οδηγό, αλλά αφού την οδήγησα σκέφτηκα ότι έπρεπε να προσπαθήσω να κερδίσω εγώ το Πρωτάθλημα».

 

«Έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα με τη μοτοσυκλέτα, τόσο σε δοκιμές όσο και σε αγώνες στην κατηγορία με τις 300cc. Νοιώθω ότι έχω αφήσει κάτι στη μέση...»

 

Την τελευταία φορά που ο Troy Bayliss αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK, ήταν το 2015 όταν αντικατέστησε τον Giugliano στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati.

 

Τότε, στα 45 του, ο Bayliss είχε κατορθώσει να είναι στους βαθμούς στους 3 από τους 4 αγώνες που συμμετείχε, με καλύτερό του αποτέλεσμα μια 9η θέση!

 

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο για την επιστροφή του Bayliss στη δράση, είναι το γεγονός ότι θα είναι στις πίστες μαζί με τον γιο του, τον Oli (στη φωτό μαζί του).

 

Όπως αποδεικνύεται τελικά, τίποτα δεν είναι αδύνατον για κάποιον που έχει τόσο μεγάλο πάθος για τις μοτοσυκλέτες και τους αγώνες.

Επόμενο άρθρο »

Οι συμμετοχές στα SBK

« Προηγούμενο άρθρο

Σε ψυχολόγο ο Aleix Espargaro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα