• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι συμμετοχές στα SBK
Με τον Νότη να φιγουράρει στην SSP300!
Νέα 14/12/2017 - 10:01

Τις επίσημες λίστες με τις συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία και στις SSP και SSP300 έδωσε στη δημοσιότητα η Παγκόσμια Ομοσπονδία.

 

Στη μεγάλη κατηγορία έχουμε 21 συμμετοχές, με το όνομα του μόνιμου Πρωταθλητή τα τελευταία χρόνια, Jonathan Rea να ξεχωρίζει.

 

Από εκεί και πέρα ξεχωρίζουμε την επιστροφή του Loris Baz στο Πρωτάθλημα με την Althea BMW, αλλά και το ντεμπούτο του Yonny Hernandez  με την Pedercini Kawasaki.

 

Από την άλλη, η Honda θα έχει τρεις μοτοσυκλέτες της στο σχηματισμό εκκίνησης, καθώς πέρα από τους εργοστασιακούς Camier και Gagne, την Fireblade θα οδηγεί και ο PJ Jacobsen.

 

Στην SSP έχουμε 30 συμμετοχές και πέρα από τον Πρωταθλητή Lucas Mahias και τον πολύ-Πρωταθλητή της κατηγορίας Sofuoglu, ξεχωρίζουμε και τον Caricasulo.

 

Ο Federico Caricasulo βρέθηκε στην Ελλάδα πριν από λίγες ημέρες, στην παρουσίαση της Life Motorcycle.

 

Όμως τα σημαντικά για εμάς νέα, είναι η παρουσία του Νότη Παπαπαύλου στις 36 συμμετοχές της κατηγορίας SSP300 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

Ο Έλληνας αναβάτης είχε εντυπωσιάσει με την παρουσία του στην επιλογή της Yamaha bLU cRU και θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι σε έμπειρους αντιπάλους.

 

Ο Νότης θα οδηγεί μια YZF-R3 της bLU cRU Yamaha MotoxRacing και θα τεθεί αντίπαλος (μεταξύ άλλων) των Maria Herrera και Ana Carrasco.

 

Η πρώτη, μετά από χρόνια συμμετοχής στην Moto3 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στα SBK και στην κατηγορία SSP300.

 

Η Carrasco είχε κι αυτή συμμετοχές στην Moto3, ενώ φέτος έγραψε ιστορία στην SSP300, καθώς έγινε η πρώτη γυναίκα που κέρδισε αγώνα Παγκοσμίου Πρωταθλήματος!

Επόμενο άρθρο »

Πόσο κοστίζει μια σεζόν στο MotoGP;

« Προηγούμενο άρθρο

Απίστευτο: Επιστρέφει ο Bayliss!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα