• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προσύμφωνο Marquez-KTM;
Εντείνονται οι φήμες στο paddock
Νέα 29/12/2017 - 14:27

Λίγες ημέρες έμειναν για να μπούμε στο 2018, τη χρονιά που τα περισσότερα συμβόλαια των οδηγών της μεγάλης κατηγορίας λήγουν.

 

Οι φήμες είναι λογικό να ακούγονται στο χώρο του paddock, ωστόσο μια συγκεκριμένη είναι που αξίζει (;) παραπάνω της προσοχής μας.

 

Αναφερόμαστε στον Marc Marquez και στην πιθανότητα - σύμφωνα με τις φήμες πάντα - να έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά ή με κάποιο προσύμφωνο ώστε ν’ αγωνίζεται για την ΚΤΜ το 2019!

 

Τέτοιου είδους πληροφορίες ανακυκλώνονται και από Ισπανικά site, που τονίζουν ότι η πληροφόρησή τους έρχεται από ανθρώπους του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του αθλητή.

 

Εδώ να τονίσουμε αφενός την άρνηση της KTM να δώσει αξία σε τέτοιου είδους δημοσιεύματα, όσο και το γεγονός ότι για να ισχύει κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις.

 

Επομένως, για να «πειστεί» ο Marquez να κάνει το βήμα στο Αυστριακό εργοστάσιο, θα πρέπει η KTM να είναι μέσα στην 6άδα στους πρώτους 8 Αγώνες του ’18 και να έχει πάρει ένα τουλάχιστον βάθρο.

 

Αυτό τουλάχιστον γράφουν οι Ισπανοί.

 

Είναι σημαντικό πάντως να προσθέσουμε ότι αυτές οι φήμες άρχισαν να εντείνονται την ημέρα της αντίστοιχης δικής μας πρωταπριλιάς στην Ισπανία.

Επόμενο άρθρο »

Checa: Το 2018;

« Προηγούμενο άρθρο

Πιο «φυσική» Honda για το ‘18

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα