• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dakar Ημέρα 7
Επικράτηση Barreda, πρωτοπορία για Van Beveren
Νέα 14/01/2018 - 09:00

Την τρίτη του Ειδική στο φετινό Rally Dakar πήρε ο Joan Barreda, την ώρα που ο Adrien van Beveren ανέβαινε και πάλι στην κορυφή της γενικής κατάταξης.

 

Η Ειδική του Σαββάτου χτες ήταν και η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής με 425χλμ, ωστόσο ο Barreda ήταν πραγματικά ασταμάτητος όντας μπροστά σε κάθε σημείο ελέγχου.

 

Ο Ισπανός είχε ξεκινήσει έχοντας την 5η θέση στη γενική κατάταξη, πέντε λεπτά πίσω από τον ομόσταυλό του, τον Kevin Benavides, όμως ανέβηκε στην 3η θέση μετά την επικράτησή του.

 

Από την άλλη, ο Van Beveren αποδείχτηκε η μεγαλύτερη απειλή για τον Barreda και μάλιστα κατάφερε να πάρει την 1η θέση με το τέλος της Ειδικής.

 

Μπορεί να ήταν περίπου τρία λεπτά πίσω από τον Barreda χτες, αλλά κατάφερε να κερδίσει τον Benavides και να είναι πάνω από 5 λεπτά πιο γρήγορος, αποκτώντας ένα προβάδισμα 3 λεπτών στη γενική κατάταξη.

 

Με τον Van Beveren (Yamaha) πρώτο, η Honda έχει τη δεύτερη θέση με τον Kevin Benavides, ενώ ο ομόσταυλός του -  ο Joan Barreda - ανέβηκε στην 3η θέση 04:45’’ από την κορυφή.

 

Η καλύτερη ΚΤΜ χτες ήταν αυτή του Toby Price που τερμάτισε 4ος. Παραμένει όμως στην 6η θέση της γενικής, πίσω από τον Walkner τον ομόσταυλό του και την Yamaha του De Soultrait.

 

Τρεις ΚΤΜ είναι μέσα στους πρώτους εφτά, με τον Antoine Meo να είναι μια από αυτές, με τους Quintanilla (Husqvarna) και το δίδυμο των ιδιωτικών ΚΤΜ των Farres-Svitko να συμπληρώνουν τη δεκάδα.

 

Η κατάταξη (10 πρώτοι) της χτεσινής Ειδικής

 

Η γενική κατάταξη (10 πρώτοι)

Επόμενο άρθρο »

Dakar Φωτογραφικό

« Προηγούμενο άρθρο

Ο «έξυπνος» Marquez

Χορηγοί