• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ezpeleta: Αν ευνοώ τον Valentino;
Φυσικά και το κάνω...!!
Νέα 22/01/2018 - 12:28

«Κάποιοι λένε ότι ευνοώ τον Valentino και τους απαντώ: Μα φυσικά και το κάνω!», αυτά είναι τα λόγια του Carmelo Ezpeleta σε συνέντευξή του στην Marca.

 

Ο CEO της Dorna μίλησε στην Ισπανική εφημερίδα και εξήγησε τι εννοεί λέγοντας τα παραπάνω:

 

«Δεν τον ευνοώ σε αθλητικό επίπεδο. Μέσα στην πίστα είναι σαν όλους τους άλλους κι έτσι του συμπεριφερόμαστε, όπως συνέβη και στην Sepang το 2015».

 

«Από την πλευρά του οργανωτή του Πρωταθλήματος, αν έπρεπε κάποιον να ευχαριστήσω αυτός θα ήταν ο Valentino».

 

«Ακόμα και οι πιο μεγάλοι του αντίπαλοι παραδέχονται ότι είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση».

 

Όπως εύλογα αντιλαμβάνεται ο καθένας, η Dorna δεν θέλει να χάσει τον Valentino ακόμα κι όταν ο ίδιος αποφασίσει να αποσυρθεί.

 

Πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι σε μια τέτοια περίπτωση, ο Ιταλός άσος θα δίνει το παρών στο paddock με τη δική του ομάδα στη μεγάλη κατηγορία.

 

«Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα μαζί του. Έχει παίξει ουσιαστικό ρόλο στην εξέλιξη του Πρωταθλήματος. Είναι εδώ περισσότερο από κάθε άλλον».

 

«Πάντα έλεγα ότι το πιο σημαντικό είναι ότι είναι ένας εξαίρετος αναβάτης που αγαπάει αυτό που κάνει και το ίδιο ισχύει για μένα και τη δουλειά μου».

 

«Θέλει να μείνει, είναι ανταγωνιστικός κι αυτό το ξέρει ο ίδιος και η ομάδα του. Όταν έρθει η ώρα ν’ αποσυρθεί και δεν είναι κοντά αυτή, τότε θα δούμε από τι πόστο θα συνεχίσει».

 

Τέλος αναφέρθηκε και πάλι ότι το όριο Αγώνων για το MotoGP θα είναι οι 20, τους οποίους θα φτάσουμε το 2019 με την προσθήκη της Φιλανδίας στο Ημερολόγιο.

 

Και τι θα γίνει στην (σίγουρη) περίπτωση που κι άλλες χώρες θα θελήσουν να φιλοξενήσουν Αγώνα MotoGP;

 

«Στο μέλλον, αν συμβεί αυτό, θα έχουμε εκ περιτροπής συμμετοχή των Ισπανικών πιστών, με δυο αγώνες ανά σεζόν αντί για τέσσερεις».

Επόμενο άρθρο »

Montmelo: Σε ρυθμούς αλλαγών

« Προηγούμενο άρθρο

Hernandez αντί Folger;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα