• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η παρουσίαση της SKY VR46
Αποκαλύφθηκαν τα νέα χρώματα της ομάδας
Νέα 09/02/2018 - 09:59

Την ώρα που οι συναθλητές τους ήταν στην πίστα της Valencia, οι οδηγοί της SKY VR46 στις κατηγορίες Moto2 και Moto3, βρίσκονταν στο Μιλάνο.

 

Εκεί, τη χτεσινή ημέρα, έγινε η παρουσίαση των χρωμάτων της ομάδας που και φέτος συνεχίζει την παρουσία της στις δυο μικρές κατηγορίες του Πρωταθλήματος.

 

Οι οδηγοί της ομάδας στην Moto3 είναι ο Nicolo Bulega που παραμένει για μια ακόμη χρονιά, ενώ δίπλα του θα βρίσκεται ο πολλά υποσχόμενος Dennis Foggia.

 

«Η περσινή σεζόν ήταν πιο δύσκολη απ’ ότι περίμενα κι έτσι ζήτησα από την ομάδα να μείνει για έναν ακόμα χρόνο εδώ», αποκαλύπτει ο Bulega.

 

«Ο τραυματισμός μου στα τέλη της χρονιάς περιέπλεξε τα πράγματα, αλλά εκμεταλλεύτηκα το χειμώνα κι επιστρέφω δυνατός και 100% έτοιμος».

 

Από την Junior ομάδα της SKY VR46 και Πρωταθλητής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων, έρχεται ο Dennis Foggia ως νεοφερμένος στην κατηγορία.

 

«Είναι ένα όνειρο να κάνω το ντεμπούτο μου με την ομάδα που με στήριξε και στο Ισπανικό Πρωτάθλημα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Πρώτο μας μέλημα είναι να μάθουμε όσα περισσότερα γίνεται».

 

Στην Moto2 οι οδηγοί της ομάδας είναι ο Fransesco Bagnaia, ο καλύτερος νεοφερμένος πέρυσι στην κατηγορία και ο Luca Marini, ο ετεροθαλής αδελφός του Valentino Rossi.

 

«Την πρώτη χρονιά αποδείξαμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί και τώρα, χάρη στις τεχνικές βελτιώσεις, μπορούμε να παλέψουμε με τους κορυφαίους», σχολίασε ο Bagnaia.

 

Από την πλευρά του, ο Luca Marini είπε: «Μετά από δυο χρονιές στην Moto2 και τα καλά περσινά αποτελέσματα, φέτος θα είναι χρονιά-κλειδί για μένα».

 

«Θα κάνω το ντεμπούτο μου με νέα ομάδα και στόχος μου είναι να κάνω ακόμα ένα βήμα μπροστά και να είμαι πιο κοντά στους δυνατούς οδηγούς».

 

«Είμαι τυχερός γιατί είμαι μέλος μιας εκ των πιο ανταγωνιστικών ομάδων της κατηγορίας».

 

Οι οδηγοί της SKY VR46 θα μπουν για πρώτη φορά στην πίστα στο δεύτερο τεστ των Moto2-Moto3 που θα ξεκινήσει στις 12 Φλεβάρη στην Jerez.

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Valencia Test

« Προηγούμενο άρθρο

Τι ακριβώς κάνει ένας coach;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα