• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa για Τίτλο!
Τι πιστεύει ο Leitner για τον Dani;
Νέα 09/02/2018 - 16:23

Καθώς πλησιάζουμε στην έναρξη της νέας σεζόν και μετά το τεστ στην Μαλαισία, οι συζητήσεις περί των φαβορί για τον Τίτλο πληθαίνουν.

 

Οι μνηστήρες δεν είναι λίγοι, σε θεωρητικό επίπεδο τουλάχιστον, μέχρι να τους δούμε στους πρώτους Αγώνες.

 

Φυσικά σ’ αυτούς υπολογίζουμε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Marc Marquez, τον περσινό δευτεραθλητή, Andrea Dovizioso και το δίδυμο της Yamaha, τους Rossi και Vinales.

 

Αν και πέρυσι ήταν η χειρότερή του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, εν τούτοις ελπιδοφόρα είναι τα μηνύματα από το γκαράζ του Jorge Lorenzo και κανείς δεν μπορεί να τον αποκλείσει.

 

Όμως σύμφωνα με τον Mike Leitner, τον άνθρωπο που έχει συνεργαστεί επί 11 χρόνια με τον Dani Pedrosa στο παρελθόν, ανάμεσα σ’ αυτούς είναι και ο Ισπανός του HRC.

 

Ο Dani είναι βέβαιο ότι θα έπρεπε να συγκαταλέγεται στη λίστα με τα φαβορί, έχοντας αποδείξει όλα τα προηγούμενα χρόνια ότι μπορεί να νικήσει τους παραπάνω οδηγούς στην πίστα.

 

Ενδιαφέρον όμως έχουν και αυτά που έχει να πει για τον Pedrosa και ο Leitner, που πλέον ανήκει στο δυναμικό της KTM.

 

«Όταν οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές γι’ αυτόν υποφέρει αρκετά. Αν οδηγήσει όμως όπως στην Valencia (σ.σ. στον τελευταίο Αγώνα του ’17) μπορεί να παλέψει για τον Τίτλο».

 

«Πρέπει όμως να το κάνει για 19 Αγώνες. Έχει όμως το ταλέντο για να τα καταφέρει. Ωστόσο οι συνθήκες και οι τραυματισμοί του τον κρατούσαν πάντα πίσω».

 

«Έχει κι έναν πολύ δυνατό ομόσταυλο, πράγμα που μπορεί ν’ αποδειχθεί θετικό μιας και αποδεικνύεται ότι έχεις μια μοτοσυκλέτα που μπορεί να κερδίζει. Είμαι βέβαιος ότι ο Dani μπορεί να πετύχει».

Επόμενο άρθρο »

Video: Η Energica στην πίστα

« Προηγούμενο άρθρο

Έκτακτες συμμετοχές για Bradl;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα