• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Jerez Test Ημ. 3
Σαρωτικός ο Alex Marquez!
Νέα 15/02/2018 - 09:35

Σε μια από τις αγαπημένες του πίστες, ο Alex Marquez κατάφερε να ξεχωρίσει και να γράψει χτες έναν καταπληκτικό χρόνο!

 

Όπως και πέρυσι τέτοιο καιρό, έτσι και φέτος, ο μικρός αδερφός του Marc πήρε την πρώτη θέση στις επίσημες δοκιμές της Moto2 στην Jerez.

 

Με την πίστα μάλιστα να έχει καινούργια άσφαλτο, ήταν επόμενο οι χρόνοι που είδαμε - ειδικά την τελευταία ημέρα - να είναι καταπληκτικοί.

 

Έτσι, ο Alex Marquez έγινε ο πρώτος αναβάτης της μεσαίας κατηγορίας που «γύρισε» την Ισπανική πίστα στο 1:40, κατεβάζοντας - έστω κι ανεπίσημα - πάνω από ένα δευτερόλεπτο!

 

Ο Pecco Bagnaia ήταν πρώτος τις δυο προηγούμενες ημέρες, όμως στο τέλος δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον αντίπαλό του.

 

Ο Ιταλός έμεινε στη δεύτερη θέση με διαφορά τρία περίπου δέκατα από τον Marquez,

 

Ο τρίτος καλύτερος χρόνος των συνδυασμένων αποτελεσμάτων ανήκε στον Brad Binder, ο οποίος την τελευταία ημέρα κατάφερε να κερδίσει τον ομόσταυλό του, τον Miguel Oliveira.

 

Ο Ν. Αφρικανός δούλεψε μεθοδικά και στο τέλος έδειξε λίγη από την αναμφισβήτητη ταχύτητά του, ενώ παράλληλα έφυγε από την Ισπανία ως η κορυφαία KTM.

 

Πίσω του ακολουθεί μια ακόμα Kalex - στη δεκάδα είχαμε μοτοσυκλέτες μόνο με πλαίσιο των Kalex και KTM - αυτή του Lorenzo Baldassarri.

 

Ο Ιταλός ήταν και ο τελευταίος με χρόνο στο δευτερόλεπτο από την κορυφή, με τους Xavi Vierge και Miguel Oliveira ν’ ακολουθούν όντας και οι τελευταίοι με χρόνο στο 1:41.

 

Στη δεκάδα ήταν ο Luca Marini, που σημείωσε τον 7ο καλύτερο χρόνο, ενώ πολύ κοντά του ήταν οι Mattia Pasini, Hector Barbera και Sam Lowes.

 

Ο τελευταίος είχε ακριβώς τον ίδιο χρόνο με τον Isaac Vinales.

 

Το επόμενο τεστ των οδηγών της Moto2 θα γίνει και πάλι στην Jerez και θα ξεκινήσει στις 6 Μαρτίου. Τότε οι αναβάτες θα έχουν και τον επίσημο κινητήρα της νέας χρονιάς.

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Jerez Test Ημ. 3

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Σε 4-5 Αγώνες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα