• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Jerez Test Ημ. 3
Σούπερ Arbolino, πήρε την 1η θέση!
Νέα 15/02/2018 - 10:50

Ένας εξαιρετικός Tony Arbolino κατάφερε να σημειώσει χτες νέο ανεπίσημο απόλυτο χρόνο πίστας, στην καινούργια άσφαλτο της Jerez.

 

Ο νεαρός Ιταλός έκανε αισθητή την παρουσία του στις επίσημες δοκιμές της Moto3 στην Jerez, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:45.495.

 

Με το χρόνο αυτό, ο Arbolino φεύγει με την πρώτη θέση από την Ισπανική πίστα, αφήνοντας πίσω του τους πρωταγωνιστές των δυο προηγούμενων ημερών.

 

Ο Enea Bastianini έμεινε μπροστά από τον Jorge Martin, μιας και κανείς από τους δυο τους δεν κατάφεραν να βελτιώσουν τους χρόνους τους χτες.

 

Ήταν από τους ελάχιστους αναβάτες που δεν κατάφεραν κάτι τέτοιο την τελευταία ημέρα των δοκιμών.

 

Πίσω από τις τρεις Honda έχουμε έναν ακόμα αναβάτη που έκλεψε την παράσταση στην Ισπανική πίστα.

 

Πρόκειται για τον Dennis Foggia της ομάδας του Valentino Rossi, ο οποίος ήταν η καλύτερη KTM στην τέταρτη θέση. Την πεντάδα έκλεισε ακόμα μια Honda, αυτή του Niccolo Antonelli.

 

Πίσω από τον Ιταλό - οι Ιταλοί κυριάρχησαν στα συνδυασμένα αποτελέσματα με εφτά οδηγούς τους στη δεκάδα - ήταν ο Philipp Oettl.

 

Ο Marco Bezzecchi κράτησε πίσω του για 2 χιλιοστά τον Aron Canet, στη μάχη για την 7η θέση, με τους Bulega και Di Giannantonio να κλείνουν τη δεκάδα.

 

Οι τελευταίες δοκιμές της Moto3, πριν την έναρξη της νέας σεζόν, θα διεξαχθούν από 6 έως 8 Μαρτίου και πάλι στην Jerez.

 

Θυμίζουμε ότι εκεί, πέρυσι, η Honda είχε φέρει τον νέο της κινητήρα, ο οποίος αποδείχτηκε σαρωτικός στο Πρωτάθλημα του ’17, κερδίζοντας 17 απ’ τους 18 Αγώνες.

 

Δεν αποκλείεται λοιπόν να δούμε κάτι αντίστοιχο φέτος, είτε από την Honda, είτε από την KTM, τα δυο εργοστάσια που έχουν απομείνει στην Moto3.

Επόμενο άρθρο »

Τουρίστες στην Bangkok

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Jerez Test Ημ. 3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα