• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Moto3: ΕΔ1
Τρεις Honda ξεχώρισαν
Νέα 16/03/2018 - 14:04

Τρεις ήταν οι οδηγοί που ξεχώρισαν στις ΕΔ1 της Moto3, με τις οποίες ξεκίνησε η φετινή αγωνιστική σεζόν και πάλι από την πίστα Losail του Qatar.

 

Ο Enea Bastianini και ο Jorge Martin ήταν από την πρώτη στιγμή στις πρώτες θέσεις, για να έρθει να προστεθεί σ’ αυτούς και ο Aron Canet στα τελευταία 10 λεπτά.

 

Πρόκειται για τα τρία ονόματα-διεκδικητές του Τίτλου για την κατηγορία της Moto3, το ξεκίνημα των οποίων ήταν το καλύτερο δυνατό.

 

Ο Bastianini πήρε την πρώτη θέση, αλλά η διαφορά του από τους άλλους δυο είναι πολύ μικρή, καθώς είναι μόλις 21 τα χιλιοστά που τους χωρίζουν!

 

Οι τρεις οδηγοί - όλοι με Honda, που θέλει να κυριαρχήσει και φέτος στην κατηγορία - είχαν μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό.

 

Ο τέταρτος John McPhee, που ήταν και η καλύτερη KTM, ήταν οχτώ δέκατα πιο αργός από τους πρώτους, ενώ την έκπληξη έκανε ο Marco Bezzecchi.

 

Ο Ιταλός ανέβασε την ΚΤΜ του στην 5η θέση, μόλις δυο χιλιοστά μπροστά από τον Andrea Migno που βελτιώθηκε πολύ στα τελευταία λεπτά.

 

Ο Fabio Di Giannantonio ήταν και ο τελευταίος με διαφορά στο δευτερόλεπτο από τον πρώτο, ενώ τη δεκάδα κλείνουν οι Kaito Toba, Kornfeil και Dalla Porta.

Επόμενο άρθρο »

Qatar Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

To νέο κράνος του Valentino Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα