• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Moto2: ΕΔ1
Εκπλήξεις και 1ος ο Baldassarri!
Νέα 16/03/2018 - 14:27

Δυνατές ήταν οι μάχες με το χρονόμετρο με το καλημέρα για την μεσαία κατηγορία του Πρωταθλήματος, με τον Baldassarri να παίρνει την πρώτη θέση.

 

Αρκετοί άλλαξαν την πρώτη θέση μέχρι περίπου τα πέντε τελευταία λεπτά, όταν ανέβασε την απόδοσή του ο Lorenzo Baldassarri.

 

Ο Ιταλός, στη νέα του ομάδα αυτή του Sito Pons, ήταν εντυπωσιακά γρήγορος κι ενώ μέχρι τότε οι διαφορές των οδηγών μπροστά ήταν μικρές, ξέφυγε με πάνω από δυο δέκατα από τον δεύτερο.

 

Ο Balda ήταν ένας από τους τέσσερεις που έκαναν χρόνο με 2:01, με τον Miguel Oliveira και την ΚΤΜ να συνεχίζουν δυνατά, όπως έκλεισαν και την περασμένη χρονιά.

 

Πάντως η ΚΤΜ του Oliveira ήταν η μόνη «παραφωνία» σε μια σειρά από Kalex που κυριάρχησαν στις πρώτες θέσεις.

 

Μεγάλη έκπληξη ήταν η παρουσία του rookie Romano Fenati, ο οποίος εντυπωσίασε με το καλημέρα κι έδειξε πόσο αποφασισμένος είναι να πετύχει!

 

Ο Ιταλός, με την ομάδα του από την Moto3 που επίσης κάνει ντεμπούτο στην κατηγορία, ήταν τρίτος αλλά και σταθερά γρήγορος πάνω στην Kalex του.

 

Κατάφερε μάλιστα ν’ αφήσει πίσω του το μεγάλο φαβορί (στα χαρτιά) της κατηγορίας, τον Alex Marquez που ήταν τέταρτος μπροστά από τον Marcel Schrotter.

 

Δυνατός και σταθερός ήταν και ο Jorge Navarro, που έκανε τον 6ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Peco Bagnaia που επίσης είναι από τα φαβορί για τον Τίτλο.

 

Στις τελευταίες θέσεις της δεκάδας έχουμε τους Mattia Pasini, τον Remy Gardner (με Tech3) και τον Brad Binder με την ΚΤΜ του.

Επόμενο άρθρο »

Qatar MotoGP: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα