• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιπλέον ελαστικά στην Αργεντινή
Κατά ένα τρίτο νέα η άσφαλτος στην πίστα
Νέα 03/04/2018 - 18:16

Ένα επιπλέον ελαστικό - τόσο μπροστά όσο και πίσω - θα έχουν να επιλέξουν οι αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας στην Termas de Rio Hondo αυτό το Σ/Κ.

 

Η πίστα έχει καινούργια άσφαλτο στο ένα τρίτο της και μιας και δεν έγινε κάποιο τεστ εκεί, αποφασίστηκε να αυξηθούν τα διαθέσιμα ελαστικά σε τέσσερα, αντί για τρία.

 

Πιο συγκεκριμένα, θα διατεθούν ένα μαλακό, δυο μεσαία και ένα σκληρό ελαστικό τόσο για μπροστά, όσο και για πίσω.

 

Τα δυο μεσαία μπροστά θα έχουν διαφορετική γόμα, ενώ και τα δυο πίσω μεσαία θα έχουν διαφορετικό σκελετό.

 

Θυμίζουμε ότι όλα τα μπροστινά ελαστικά της Michelin άλλαξαν από το Misano πέρυσι κι έτσι θα είναι διαφορετικά από τα αντίστοιχα που είχαν πέρυσι οι οδηγοί στην Αργεντινή.

 

«Η Αργεντινή έχει σίγουρα αρκετές προκλήσεις: μπορεί να κάνει ζέστη, μπορεί να βρέξει και η άσφαλτος είναι τραχιά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα».

 

«Φέτος έχουμε και τα σημεία με καινούργια άσφαλτο και δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε», εξηγεί ο επικεφαλής της Michelin, Piero Taramasso.

 

«Γι’ αυτό και θα έχουμε μια τέταρτη επιλογή εκεί, ώστε να δώσουμε την ευκαιρία στους αναβάτες να βρουν την καλύτερη δυνατή ισορροπία».

 

«Θεωρούμε ότι, με βάση και την εμπειρία που έχουμε αποκομίσει, οι γόμες που θα διαθέσουμε είναι οι σωστές για την πίστα κι ελπίζουμε να δούμε γρήγορους χρόνους».

 

Τέλος, να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση βροχής η Michelin θα έχει έτοιμες μαλακές και μεσαίες γόμες για τα βρόχινα ελαστικά (μπροστά και πίσω).

Επόμενο άρθρο »

Αργεντινή MotoGP: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Dani: Οι δυνατότητες υπάρχουν!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα