• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αργεντινή Moto2: ΕΔ1
Ο Paso νίκησε τον Oliveira
Νέα 06/04/2018 - 17:32

Ωραίο ρυθμό είχαν τα τελευταία λεπτά των ΕΔ1 της Moto2, με τους αναβάτες να έχουν συνηθίσει τη βρώμικη πίστα της Αργεντινής και να κάνουν τους καλύτερους χρόνους τους.

 

Η περίοδος των πρώτων ελεύθερων δοκιμών ολοκληρώθηκε χωρίς βροχή, με τον Mattia Pasini να καταφέρνει στο τέλος να κάμπτει την αντίσταση του Oliveira.

 

Με το 1:44.461 o Paso κράτησε την πρώτη θέση, ενώ στο τέλος κυνήγησε έναν ακόμα γρήγορο γύρο, όμως έκανε ένα λάθος στο τελευταίο κομμάτι της πίστας.

 

Αυτό δεν απέβη μοιραίο όμως και ο Pasini κράτησε την πρώτη θέση, 0.170’’ μπροστά από την ΚΤΜ του Miguel Oliveira που ξεκινά επίσης δυνατά, σε μια πίστα που του αρέσει.

 

Ο νικητής του Qatar, Francesco Bagnaia, έκανε τον τρίτο χρόνο και κέρδισε για μόλις εννέα χιλιοστά τον Brad Binder. Έτσι στις πρώτες θέσεις είχαμε εναλλαγή Kalex και ΚΤΜ.

 

O Isaac Vinales έβαλε τη δική του Kalex στην 5η θέση, μπροστά από την Speed Up του Danny Kent που ήταν ανεβασμένος στο δεύτερο μισό των ΕΔ1.

 

Ο Jorge Navarro έμεινε στην έβδομη θέση, ελάχιστα μπροστά από τον Joan Mir που ήταν με διαφορά ο καλύτερος από τους rookies.

 

Στη δεκάδα κατάφερε να μπει ο Sam Lowes, που θέλει ένα καλό αποτέλεσμα στην Αργεντινή για να συνεχίσει να λογίζεται στα φαβορί της κατηγορίας για Τίτλο.

 

Τη δέκατη θέση πήρε ο Lorenzo Baldassarri, που προέρχεται από το φοβερό του βάθρο στο Qatar αλλά είναι σε μια πίστα που δεν του αρέσει ιδιαίτερα.

Επόμενο άρθρο »

Αργεντινή MotoGP: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Argentina Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα