• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
COTA Moto2: ΕΔ1
Δυνατός ο Oliveira, εντυπωσίασε ο Lecuona
Νέα 20/04/2018 - 20:22

Πολύ δυνατά μπήκε στην COTA ο Miguel Oliveira, ο οποίος από την πρώτη του έξοδο έγραφε γύρους στο 2:12 στη αρκετά σκονισμένη πίστα του Τέξας.

 

Ο Πορτογάλος ανέβηκε νωρίς στην πρώτη θέση και δεν την έχασε μέχρι το τέλος, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Alex Marquez.

 

Ο μικρός αδερφός του Marc πίεσε, αλλά έχανε ειδικά στο τελευταίο κομμάτι σε σχέση με τον αντίπαλό του και συμβιβάστηκε με τη 2η θέση.

 

Πάντως η διαφορά των δυο είναι πολύ μικρή, με μόλις 41χιλ να τους χωρίζουν!

 

Καταπληκτική εμφάνιση έκανε ο Iker Lecuona, που όχι μόνο πήρε την 3η θέση αλλά κέρδισε και τον πιο έμπειρο ομόσταυλό του, τον Sam Lowes.

 

Ο Pecco Bagnaia σημείωσε τον πέμπτο καλύτερο χρόνο και ήταν μόλις η δεύτερη Kalex μέσα στην πεντάδα.

 

Πιο πίσω, στην έκτη θέση, είναι ο Isaac Vinales που για 21χιλ κράτησε πίσω του τον Brad Binder που οδηγεί για πρώτη φορά μοτοσυκλέτα της Moto2 στην COTA, μιας και πέρυσι ήταν τραυματίας.

 

Δυνατά μπήκε στην πίστα και ο Joan Mir που κατάφερε στο τέλος να κάνει τον 8ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τους Vierge και Aegerter.

 

Πολύ πίσω ο Lorenzo Baldassarri, μόλις 21ος, ενώ πολλά προβλήματα με τη μοτοσυκλέτα του είχε ο Mattia Pasini.

 

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας δεν κατάφερε να κάνει παρά μόνο τέσσερεις γύρους κι ήταν επόμενο να είναι πολύ χαμηλά στη λίστα με τους χρόνους (27ος).

Επόμενο άρθρο »

Ο 2ος Αγώνας του ΠΠΤ στην Τρίπολη

« Προηγούμενο άρθρο

COTA MotoGP: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα