• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
COTA Moto3: Αγώνας
Νίκη για τον «σκληρό» Martin!
Νέα 22/04/2018 - 22:02

Μια ακόμα νίκη, την τρίτη της καριέρας του στους τέσσερεις τελευταίους Αγώνες, πήρε ο Jorge Martin στην κατηγορία της Moto3.

 

Ο Ισπανός έκανε σωστή διαχείριση του σκληρού πίσω ελαστικού που έβαλε και μετά τη δύσκολη αρχή, ήταν πολύ δυνατός στο τέλος.

 

Πέντε γύρους πριν την καρώ σημαία πέρασε μπροστά στο τέλος της ευθείας των 1,200 μέτρων και από εκεί και πέρα δεν έχασε το προβάδισμα.

 

Με τη νίκη του αυτή - και σε συνδυασμό με τον άσχημο Αγώνα που έκανε ο Aron Canet - ο Jorge Martin επέστρεψε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

 

Πίσω του τερμάτισε ο Enea Bastianini, ο οποίος επίσης έβαλε το σκληρό πίσω ελαστικό και πήρε ένα βάθρο, το πρώτο του μετά την Sepang πέρυσι.

 

Πολύ δυνατή ήταν η μάχη για την τρίτη θέση, με τον εξαιρετικό Marco Bezzecchi να βγαίνει νικητής και να προσθέτει ακόμα ένα βάθρο στην καριέρα του, το τρίο.

 

Ήταν ένας δεύτερος πολύ δυνατός Αγώνας για τον νεαρό Ιταλό, που είχε κερδίσει στην Αργεντινή και δείχνει ότι μπορεί να είναι η αποκάλυψη της φετινής Moto3.

 

Την τρίτη θέση κυνήγησε με όλες του τις δυνάμεις και ο Di Giannantonio, αλλά δεν τα κατάφερε στο τέλος, όταν και έκανε μια τελευταία απόπειρα να την πάρει.

 

Στην 20η στροφή επιτέθηκε στον Bezzecchi, αλλά μπήκε με πολλά και βγήκε εκτός πίστας για να χάσει στο τέλος και την 4η θέση από τον Migno.

 

Ο Migno έκανε εξαιρετικό Αγώνα και από  16ος τερμάτισε 4ος που είναι και το καλύτερό του αποτέλεσμα για φέτος στην κατηγορία.

 

Πίσω από τον Diggia ήταν ο Oettl που έκανε τον καλύτερό του φετινό Αγώνα και πήρε τους πρώτους του βαθμούς για το 2018.

 

Ο Jakub Kornfeil κράτησε την 7η θέση μπροστά από τον Aron Canet ενώ οι Suzuki και Loi (πολύ καλός αν και ξεκίνησε 26ος!) έκλεισαν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

COTA Moto2: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Assen: Αγώνας 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα