• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
COTA Moto2: Αγώνας
Επικός Pecco Bagnaia!!
Νέα 22/04/2018 - 22:05

Κάνοντας φοβερό Αγώνα ο Pecco Bagnaia ανέτρεψε τα προγνωστικά και πήρε μια φανταστική, δεύτερη νίκη, στην κατηγορία της Moto2.

 

Αν και το Σ/Κ δεν ξεκίνησε καλά για τον Ιταλό, με πτώση την Παρασκευή και πολλά προβλήματα το Σάββατο, εν τούτοις κατάφερε και έφερε τα πάνω κάτω.

 

Η αρχή έγινε στις κατατακτήριες και στον Αγώνα τέλειωσε τη δουλειά.

 

Μαζί με τον Alex Marquez ήταν οι δυο που ξέφυγαν μπροστά, κάνοντας μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους.

 

Ο Bagnaia έδειχνε πιο γρήγορος από τον αντίπαλό του και συντηρώντας τα ελαστικά του, στο τέλος είχε πολύ περισσότερες δυνάμεις.

 

Τη φθορά και τα λάθη που έκανε πλήρωσε τελικά ο Marquez και παρά το ότι έδειχνε το φαβορί για τη νίκη, συμβιβάστηκε με τη δεύτερη θέση.

 

Από την άλλη, ο Miguel Oliveira «πλήρωσε» το γεγονός ότι ξεκίνησε από πιο πίσω (12ος) καθώς στο τέλος είχε το ρυθμό να απειλήσει τους δυο μπροστά, αν ήταν κοντά τους.

 

Ο Πορτογάλος πάντως πήρε ένα δεύτερο συνεχόμενο βάθρο, μετά την τρίτη θέση του στην Αργεντινή.

 

Αυτός, όμως, που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Joan Mir που έκανε - στην τρίτη του μόλις εμφάνιση - τον καλύτερό του Αγώνα στην κατηγορία.

 

Ο ρυθμός του στο τέλος ήταν αντάξιος των οδηγών μπροστά και σίγουρα θα ήταν στις μάχες για το βάθρο, αν στην αρχή του Αγώνα δεν τον χτύπαγε ο Luca Marini.

 

Ο Mir έπεσε στην 19η θέση αλλά με καταπληκτικές προσπεράσεις και φοβερό ρυθμό κέρδιζε συνεχώς έδαφος για να τερματίσει τέταρτος.

 

Εξαιρετικός ήταν και ο Iker Lecuona, που έδειχνε δυνατός όλο το Σ/Κ και από την 13η θέση του grid κατάφερε στο τέλος να κλείσει την πεντάδα, στο καλύτερό του αποτέλεσμα στην Moto2!

 

Ο Binder ολοκλήρωσε στην 6η θέση, μπροστά από τον Mattia Pasini που ήταν ο μόνος που μπήκε στον Αγώνα με το έξτρα σκληρό της Dunlop.

 

Όλοι οι άλλοι είχαν το μεσαίο και όπως αποδείχτηκε, ήταν μια λάθος επιλογή για τον Pasini που υποχώρησε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετά το τέλος του Αγώνα.

 

Στη δεκάδα ήταν και ο Jorge Navarro, μαζί με τους Dominique Aegerter και Lorenzo Baldassarri.

Επόμενο άρθρο »

COTA MotoGP: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

COTA Moto3: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα