• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιτέλους λίγη χαρά για Lorenzo!
Χαρούμενος με τα νέα εξαρτήματα στην Jerez
Νέα 04/05/2018 - 21:09

Η Ducati έχει φέρει νέα εξαρτήματα στην Jerez και ο Jorge Lorenzo, μετά το άσχημο ξεκίνημά του στη φετινή σεζόν, δηλώνει - επιτέλους - λίγο χαρούμενος.

 

Ο Dovi δεν δοκίμασε κάτι νέο σήμερα, Παρασκευή, ωστόσο ο Lorenzo το έκανε και δηλώνει ότι αυτά που είδε ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση.

 

Φημολογείται ότι ανάμεσα στις αναβαθμίσεις ήταν και μια νέα σέλα για να τον βοηθήσει να κάθεται καλύτερα στην GP18, για την οποία δεν έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια σε σχέση με την GP17.

 

«Η Ducati έφερε εδώ κάποια νέα πράγματα και είναι προς τη κατεύθυνση που θέλω. Βελτιωθήκαμε σε μερικούς τομείς: στην ομαλότητα, στην ευστάθεια και στις εξόδους των στροφών».

 

«Είναι προς την κατεύθυνση που θέλω και αυτό μου δίνει λίγη χαρά», σχολίασε ο Jorge που ήταν μόλις 15ος το πρωί, αλλά ανέβηκε στη 7η θέση στις ΕΔ2.

 

«Το πρωί δεν έβαλα το πίσω μαλακό ελαστικό και το έκανα αμέσως με το που βγήκα στις ΕΔ2, αλλά δεν ήταν καλό και δεν ήμουν γρήγορος».

 

«Όταν έβαλα το μεσαίο βελτιώθηκα κατά ένα δευτερόλεπτο. Το μεσαίο είχε περισσότερη πρόσφυση από το αρχικό μαλακό και αυτό δεν είναι φυσιολογικό».

 

«Μετά έβαλα ένα άλλο μαλακό και βελτίωσα το χρόνο μου. Στον τελευταίο μου γύρο έχασα μια ταχύτητα και χωρίς αυτό το λάθος θα ήμουν μάλλον μέσα στην πεντάδα».

 

Με τις Honda να δείχνουν ότι μπορεί να κυριαρχήσουν, ο Jorge Lorenzo πιστεύει ότι μπορεί να είναι κοντά τους με μερικές λύσεις στο set-up της GP18 του.

 

«Οι αναβαθμίσεις κάνουν τη ζωή μου πιο εύκολη κι αν αύριο βρούμε τις ρυθμίσεις για να κάνουμε καλύτερη τη μοτοσυκλέτα στη στροφή, λίγο πριν την επιτάχυνση, τότε μπορούμε να μείνουμε κοντά στις Honda που εδώ είναι οι γρηγορότερες».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Μου το είπε ο Puig!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Moto2: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα