• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Μου το είπε ο Puig!
Ότι έπρεπε να προσέξω το μπροστινό
Νέα 04/05/2018 - 21:42

Παρά την πτώση του σήμερα το απόγευμα, στις ΕΔ2 της Jerez, ο Marc Marquez έδειξε ότι ο ρυθμός του είναι πολύ δυνατός, σε σύγκριση με αυτόν των αντιπάλων του.

 

Ο Ισπανός πήρε την 5η θέση, αλλά η εμπιστοσύνη του με το μεσαίο πίσω ελαστικό της Michelin είναι αξιοθαύμαστη και δείχνει ότι θα διεκδικήσει μόλις τη 2η νίκη του στην πίστα (στη μεγάλη κατηγορία).

 

Ο 25χρονος ξεκινά με την πτώση και μας αποκαλύπτει: «Ήταν λάθος μου... είχα φθαρμένα ελαστικά και ο Puig μου είχε πει να προσέξω το μπροστινό γιατί είχε πάνω από 20 γύρους. Μετά έπεσα...»

 

Πάντως ο Marc είναι «...χαρούμενος με τη σημερινή ημέρα. Έχουμε το ίδιο set-up με το Τέξας και την Αργεντινή και η αίσθησή μου είναι καλή».

 

«Δουλέψαμε πάνω σ’ αυτό και στις ιδιωτικές δοκιμές εδώ, αν και σε χαμηλότερες θερμοκρασίες. Πάντως πρέπει να πω ότι επιβεβαιώσαμε τη δουλειά μας».

 

«Για τον Αγώνα ο Dani έδειξε ότι είναι γρήγορος και θα είναι απειλή, όπως και ο Dovizioso θα πρόσθετα. Στόχος μου είναι να παλέψω για το βάθρο και προφανώς αν έχω την ευκαιρία, θα κυνηγήσω τη νίκη».

 

Ο Marquez δούλεψε πολύ το χειμώνα ώστε να είναι έτοιμος για πίστες όπως η Jerez. Κι εξηγεί:

 

«Προπονήθηκα πολύ στο χώμα για να είμαι έτοιμος για τέτοιες πίστες που έχουν περισσότερες δεξιές στροφές και είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Άλλωστε όλες οι Honda ήταν δυνατές κι αυτό επιβεβαιώνει την πρόοδό μας».

 

Τέλος, μίλησε και για τις επιλογές ελαστικών.

 

«Τόσο με τα καινούργια, όσο και με τα φθαρμένα ελαστικά είμαι γρήγορος. Νοιώθω καλά με το μεσαίο πίσω, ενώ αύριο θα κοιτάξω να δοκιμάσω περισσότερο το σκληρό μπροστά».


«Εδώ έχουμε Αγώνα 25 γύρων και δεν είναι εύκολο να κρατήσεις ίδιο ρυθμό. Προφανώς είμαστε στην αρχή ακόμα, αλλά η αίσθηση είναι καλή. Περισσότερα όμως θα δούμε αύριο».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Οι πρώτοι 5-6

« Προηγούμενο άρθρο

Επιτέλους λίγη χαρά για Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα