• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Ο Ιταλικός Γύρος
Imola: Κυρίαρχος και πάλι ο Davies;
Νέα 10/05/2018 - 09:40

Στην πίστα της Imola, μπροστά στους Ιταλούς φιλάθλους, οι 22 οδηγοί των SBK-Motul θα δώσουν τη μάχη για τη νίκη, σε μια από τις πιο δημοφιλείς πίστες του Ημερολογίου.

 

Εκεί ο Davies δείχνει ανίκητος, έχοντας πάρει pole, νίκες αλλά και σημειώνοντας τον ταχύτερο γύρο στον Αγώνα.

 

Ο οδηγός της Ducati έχει φύγει με ψηλά το κεφάλι στους τέσσερεις τελευταίους Αγώνες και οι Ducatisti ελπίζουν για ένα ακόμα διπλό φέτος.

 

Πάντως δυνατός στο παρελθόν ήταν και ο Jonathan Rea στην Imola, με τον Ιρλανδό της Kawasaki να έχει το προβάδισμα στη βαθμολογία, 30β μπροστά από τον Davies.

 

Ο Rea ήταν ο κυρίαρχος στην Imola το 2014 και το 2015, έχοντας πάρει νίκες τόσο με την Honda, όσο και με την νυν ομάδα του.

 

Ο Γύρος στην Imola θα έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Rea, καθώς αν κάνει το διπλό θα ισοφαρίσει τις περισσότερες νίκες που έχει πάρει ποτέ κανείς στα SBK!

 

Αλλά και ο Tom Sykes, ο έτερος αναβάτης της Kawasaki, έχει καταφέρει να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου της Imola.

 

Ο Βρετανός έχει ανεβασμένη τη ψυχολογία του μετά τη δυνατή του εμφάνιση και την επικράτησή του στην Ολλανδία.

 

Ο ίδιος προσπαθεί να κάνει νέο ρεκόρ με τις περισσότερες pole positions για αναβάτη των SBK και θα έχει μια ακόμα ευκαιρία στην Ιταλία.

 

Για τον Michael Van der Mark της Yamaha, ο στόχος είναι να συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο που τον είδαμε στο Assen, όπου και πήρε το διπλό βάθρο.

 

Πάντως η Imola δεν είναι στις αγαπημένες του πίστες και θα είναι πρόκληση για τον Ολλανδό να υπερασπιστεί την 4η θέση του στη βαθμολογία.

 

Να επιστρέψει στη δράση θα επιχειρήσει στην Imola ο Eugene Laverty της Aprilia, μετά τη σφοδρή του πτώση στην Ταϋλάνδη.

 

Θα περιμένει το πράσινο φως από τους γιατρούς και θα προσπαθήσει να αγωνιστεί, μόλις εφτά εβδομάδες αφότου έσπασε τη λεκάνη του!

 

Από τραυματισμό προέρχονται και οι δυο οδηγοί της Honda, ο Leon Camier και ο Jake Gagne, που θα δοκιμάσουν κι αυτοί να ριχτούν στη μάχη.

 

Ντεμπούτο στην Imola σε Αγώνα της μεγάλης κατηγορίας θα κάνει ο PJ Jacobsen, με τον Αμερικανό να έχει δυο βάθρα εκεί στην κατηγορία Supersport.

 

Σημαντικό βήμα προόδου σημειώθηκε για την MV Agusta στην Ολλανδία και ο Jordi Torres θέλει να συνεχίσει δυνατά στην Imola, που το 2015 ανέβηκε στο βάθρο.

 

Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Marco Melandri, ο οποίος ακόμα ψάχνει την πρώτη του νίκη στην Imola στο Πρωτάθλημα των SBK-Motul.

 

Στο γκαράζ της Ducati θα είναι και ο Michael Ruben Rinaldi, ενώ για πρώτη φορά το 2018 θ’ αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία κι ένας παλιός γνώριμος: ο Leon Haslam.

Επόμενο άρθρο »

A Million Dollar Smile

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα βάθρα για τον Fourquez28!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα