• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Mugello Test
Ανεπίσημα 1ος ο Marquez
Νέα 11/05/2018 - 09:49

Το τεστ στο Mugello ξεκίνησε χτες με αρκετές παρουσίες στην πίστα και καλό καιρό, τουλάχιστον το πρωί, καθώς μετά το μεσημέρι ξέσπασε μπόρα.

 

Στην Ιταλική πίστα βρέθηκαν όλα τα εργοστάσια του MotoGP, με εξαίρεση την ΚΤΜ, ενώ το παρών έδωσαν και ορισμένοι αναβάτες της Moto2.

 

Οι δοκιμές στο Mugello είναι ανεπίσημες κι έτσι οι χρόνοι δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα. Ωστόσο το «αδελφό» gpone.com έχει κάποιους ανεπίσημους χρόνους.

 

Σύμφωνα με αυτούς, ο Marc Marquez είναι ο ταχύτερος και ο μόνος με χρόνο κάτω από το 1:47, κάνοντας χρόνο ελάχιστα πάνω από την pole του Vinales πέρυσι.

 

Ο Marquez σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:46.8 και όπως είχε πει και στο τεστ της Jerez, δούλεψε κυρίως με τα φέρινγκ της Honda για να δει ποιο θα ομολογκάρει.

 

Τέσσερα δέκατα πίσω του ήταν ο Cal Crutchlow, δείχνοντας και πάλι την πρόοδο της Honda που δεν θεωρείται άδικα η καλύτερη μοτοσυκλέτα του grid αυτή τη στιγμή.

 

Για τις Ducati δεν υπάρχει χρόνος για τον Jorge Lorenzo, ενώ ο Dovi - σε μια πίστα που κάνουν συνεχώς δοκιμές οι κόκκινοι - ήταν τρίτος, ένα δέκατο πίσω από τον Cal.

 

Πιο πίσω ακολουθούν οι δυο Yamaha, που περιμένουν σημαντικές αναβαθμίσεις για τη μοτοσυκλέτα τους ίσως στο τεστ της Βαρκελώνης.

 

Ο Maverick Vinales ήταν ταχύτερος από τον Valentino Rossi κάνοντας χρόνο στο 1:47.7 ενώ ο Ιταλός ήταν τρία δέκατα πιο αργός.

 

Λίγο πιο πίσω, για ένα δέκατο, ήταν ο Andrea Iannone με την GSX-RR του, ενώ ακολουθούν οι δυο εργοστασιακές Aprilia.

 

Ο Aleix Espargaro, ο οποίος είχε μια πτώση το πρωί (πτώση είχε και ο Nakagami που ήταν στην πίστα) είχε χρόνο στο 1:48.5.

 

Με ένα δέκατο διαφορά πήρε την 8η θέση ο Scott Redding, ενώ τελευταίος στη λίστα με τους ανεπίσημους χρόνους ήταν ο Alex Rins με 1:48.9.

 

Η Honda και η Yamaha δεν είναι στην πίστα σήμερα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους εργοστασιακούς της Ducati.

 

Ωστόσο οι κόκκινοι θα αφήσουν στο Mugello τον δοκιμαστή τους, τον Pirro, ενώ Aprilia και Suzuki θα συνεχίσουν τις δοκιμές τους και σήμερα.

 

Τα δυο αυτά εργοστάσια απολαμβάνουν απεριόριστες δοκιμές φέτος, κάτι που όμως δεν θα ισχύει του χρόνου για την Suzuki, που έχει καταφέρει να πάρει ήδη τρεις 3ες θέσεις στο Πρωτάθλημα.

Επόμενο άρθρο »

ΚΤΜ: Δουλεύουν σκληρά

« Προηγούμενο άρθρο

Στην πεντάδα ο Παντελεάκης!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα