• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SKB-Motul Imola: ΕΔ1
«Μάχη» ανάμεσα σε Rea-Melandri
Νέα 11/05/2018 - 17:56

Ο Jonathan Rea κέρδισε για λίγο τον Chaz Davies, στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές της ημέρας για τον 5ο Γύρο του Πρωταθλήματος των SBK-Motul στην Imola.

 

Ο Rea τέθηκε επικεφαλής στη λίστα με τους χρόνους εξ αρχής, αλλά στο τέλος ο Davies - που έχει κερδίσει εκεί στους 4 τελευταίους Αγώνες - τον απείλησε.

 

Με τον τελευταίο του γύρο, ο Rea επανήλθε στην 1η θέση που είχε χάσει προσωρινά από το μεγάλο του αντίπαλο κι έμεινε σχεδόν τρία δέκατα μπροστά από τον Davies.

 

Στην τρίτη θέση ο Marco Melandri, ενώ και η παρουσία του Xavi Fores στις μπροστά θέσεις είναι ένα καλό μήνυμα για την Ducati.

 

Τρεις μοτοσυκλέτες του συγκεκριμένου κατασκευαστή ήταν στις τέσσερεις πρώτες θέσεις.

 

Φρέσκος από τη νίκη του στο Assen, ο Tom Sykes πήρε την 5η θέση, μπροστά από την Yamaha του Michael Van der Mark.

 

Ο ομόσταυλος του τελευταίου, ο Alex Lowes, είχε μια πτώση στο πρώτο δεκάλεπτο από την οποία δεν ανέκαμψε κι έμεινε στην 18η θέση.

 

Την έβδομη θέση πήρε ο Jordi Torres με την MV Agusta του, μένοντας μπροστά από την Kawasaki του Roman Ramos.

 

Επιστρέφοντας από τον τραυματισμό του, ο Eugene Laverty πήρε μια καλή 9η θέση για την Aprilia, ενώ ο Leon Haslam (έκτακτη συμμετοχή με Kawasaki) έκλεισε τη δεκάδα.

 

Από τραυματισμό επιστρέφει και ο Leon Camier, που ήταν 12ος το πρωί, αλλά τόσο αυτός, όσο και ο Laverty θα επανεξεταστούν από γιατρούς αργότερα.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Imola: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Αποχώρησε ο Khairuddin

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα