• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen Moto2: Αγώνας
Νίκησε ο Bagnaia, εντυπωσίασε ο Quartararo
Νέα 01/07/2018 - 15:18

Μια ακόμα νίκη, την 4η της φετινής σεζόν, κατέκτησε με εύκολο τρόπο - όπως εξελίχθηκε ο Αγώνας - ο Pecco Bagnaia.

 

Αυτός όμως που έκλεψε την παράσταση, με φανταστικό ρυθμό και τρομερές προσπεράσεις στο τέλος, ήταν ο Fabio Quartararo!

 

Ο Αγώνας ξεκίνησε με τον Bagnaia να ξεκινά δυνατά από την pole position και να παίρνει την πρώτη θέση.

 

Δεν την έχασε σε κανένα σημείο του Αγώνα και όντας πολύ δυνατός κυρίως στο πρώτο κομμάτι της πίστας, άρχιζε να χτίζει μια διαφορά από τους διώκτες του.

 

Λίγο-λίγο κατάφερε να φτάσει τη διαφορά του στα σχεδόν 3’’ προς το τέλος του Αγώνα. Ήταν τότε που ο αέρας άρχιζε να δυναμώνει στην πίστα κι έκανε δύσκολο το έργο των οδηγών.

 

Όμως ο Bagnaia είχε κάνει τη διαφορά που ήθελε από το πρώτο μισό και στο τέλος, παρά τις δυσκολίες λόγω αέρα, έμεινε πρώτος και πήρε τη νίκη.

 

Αυτή, σε συνδυασμό με την 6η θέση που πήρε στο τέλος ο Oliveira, αύξησε τη διαφορά του στη βαθμολογία στο +16 από τον Πορτογάλο.

 

Ο Oliveira έκανε αρκετά καλή εκκίνηση από την 17η θέση και ανέβηκε ως την 9η με το τέλος του πρώτου γύρου. Στη συνέχεια όμως δεν είχε το ρυθμό να μείνει με τους πιο μπροστά.

 

Γράφοντας για ρυθμό, ήταν ο Quartararo αυτός που έκλεψε την παράσταση σήμερα!

 

Ο Γάλλος δεν έκανε την καλύτερη δυνατή εκκίνηση από την 10η θέση (δέχτηκε ποινή γιατί δεν μπήκε στα pits στην κόκκινη σημαία στις ΚΑΤ), αλλά ήταν καταιγιστικός στο δεύτερο μισό του Αγώνα.

 

Ήταν ο πιο γρήγορος αναβάτης μέσα στην πίστα, ενώ μερικές από τις προσπεράσεις που έκανε ήταν καταπληκτικές και δείγμα του τεράστιου ταλέντου του!

 

Κυρίαρχος μέσα στην πίστα, πέρασε τον Marcel Schrotter και τον Joan Mir με εκπληκτικό τρόπο και βρέθηκε τρίτος.

 

Σε λίγο θα έφτανε και τον Alex Marquez και τον πέρασε κάνοντάς το να φαίνεται πάρα πολύ εύκολο, με τον Ισπανό ανήμπορο να αντιδράσει!

 

Έτσι πήρε ένα δεύτερο συνεχόμενο βάθρο, μπροστά από τον Marquez, ενώ ο Schrotter πήρε μια ακόμα 4η θέση, την τρίτη του σε διάστημα τεσσάρων Αγώνων.

 

Πίσω από τον 5ο Mir ήταν το δίδυμο της KTM με τον Oliveira να κερδίζει με διαφορά τον Brad Binder.

 

Ο Luca Marini δεν είχε τελικά το ρυθμό για να διεκδικήσει το βάθρο κι έμεινε 8ος, μπροστά από τους Sam Lowes και Andrea Locatelli.

 

Πολύ άσχημη τροπή είχε ο σημερινός Αγώνας για τον Lorenzo Baldassarri, το πίσω λάστιχο του οποίου έσκασε! Του το άλλαξαν και τελικά τερμάτισε στην 26η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Το πέρασμα του Dovi;

« Προηγούμενο άρθρο

Assen Moto3: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα