• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Misano: ΕΔ1
4 κατασκευαστές με διαφορά 0,356’’
Νέα 06/07/2018 - 12:55

Δυο εβδομάδες μετά την κυριαρχία του στην Laguna Seca, ο Jonathan Rea πήρε την πρώτη θέση στις ΕΔ1 του Misano, εκεί που 4 εργοστάσια είχαν μεταξύ τους διαφορά μικρότερη από 4 δέκατα.

 

Ο Rea μπήκε δυνατά και με μια σειρά γρήγορων γύρων πέρασε στην πρώτη θέση, για να κατεβάσει κι άλλο στη συνέχεια το χρόνο του, στο 1:35,128.

 

Μόλις στον προτελευταίο του γύρο ο Alex Lowes κατάφερε να μειώσει τη διαφορά του από τον Ιρλανδό σε λιγότερο από δυο δέκατα και πήρε τη 2η θέση.

 

Πίσω από τις Kawasaki και Yamaha πήρε θέση η Ducati του Marco Melandri, με διαφορά στα δυο δέκατα από την κορυφή.

 

Ο τέταρτος διαφορετικός κατασκευαστής στις πρώτες θέσεις ήταν η Honda του Leon Camier που πλησίασε στα 0,356’’ το χρόνο του Rea.

 

93χιλ πίσω από τον Camier, στην 5η θέση της λίστας με τους χρόνους, βρίσκουμε τον Tom Sykes, ενώ λίγο πιο πίσω είναι η Ducati του Chaz Davies.

 

Πολύ καλή η παρουσία του Loris Baz σήμερα το πρωί στο San Marino, με τον Γάλλο να κάνει τον έβδομο καλύτερο χρόνο, με διαφορά μικρότερη από εφτά δέκατα από τον πρώτο.

 

Για μια ακόμη φορά ο Xavi Fores ήταν η καλύτερη ιδιωτική μοτοσυκλέτα στην πίστα και πήρε την 8η θέση, ενώ οι Laverty (Aprilia) και Van der Mark (Yamaha) έκλεισαν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Misano: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Πανευρωπαϊκό Supermoto στην Ελλάδα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα