• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: Ο Rossi είναι σαν και μένα!
Χωρίς ηλεκτρονικά; Είναι το νούμερο 1!
Νέα 11/07/2018 - 17:12

16 χρόνια μαζί γιόρτασαν η Nolan και ο Casey Stoner, με τον Αυστραλό να δίνει το παρών στα κεντρικά του Ιταλού κατασκευαστή.

 

Ήταν μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τον Αυστραλό να μιλήσει για τα τεκταινόμενα στο MotoGP τα τελευταία χρόνια.

 

«Η Michelin και τα ενιαία ηλεκτρονικά ισορρόπησαν τα πράγματα για όλους με αποτέλεσμα να βλέπουμε θεαματικούς Αγώνες, όπως αυτός στο Assen».

 

«Όμως και πάλι είναι ο γρηγορότερος αναβάτης αυτός που κάνει τη διαφορά. Στην Ολλανδία κέρδισε ο Marquez, επιβεβαιώνοντας ότι άξια είναι στην κορυφή της βαθμολογίας».

 

Τον ρώτησαν αν πιστεύει ότι κάποιος θα μπορούσε να σταματήσει τον Ισπανό από την κατάκτηση ενός έβδομου Παγκόσμιου Τίτλου.

 

«Υπάρχουν αρκετοί καλοί οδηγοί... όπως ο Valentino που αν και δεν έχει το ρυθμό να κερδίσει τον Τίτλο, παραμένει κορυφαίος αναβάτης».

 

«Είναι πάντα στις μπροστά θέσεις κι έτοιμος να πάρει το βάθρο».

 

«Είναι σαν και μένα. Αν δεν υπήρχαν όλα αυτά τα ηλεκτρονικά που διαχειρίζονται τη μοτοσυκλέτα, αν τη δύναμη την ήλεγχε το δεξί χέρι του οδηγού, ο Rossi θα ήταν το νούμερο 1 μέσα στην πίστα».

 

Για την Ducati είπε: «Φέτος ο Dovi έχει κάποιες δυσκολίες, αλλά είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα παλεύει για νίκες. Όσο για τον Jorge; Είναι μια διαφορετική ιστορία».

 

Για τον Lorenzo θεωρεί ότι δεν θα έπρεπε να τελειώσει έτσι άδοξα η συνεργασία του με την Ducati.

 

«Είναι κρίμα... έπρεπε να αναγεννηθεί αγωνιστικά με την Ducati και χρειάστηκε χρόνος κι εμπειρία».

 

«Οι νίκες του σε Mugello και Βαρκελώνη δεν ήταν τυχαίες.... πριν τελειώσει η χρονιά μπορεί να κερδίσει και πάλι. Αυτός και η Ducati χώρισαν πολύ σύντομα».

 

Κι ο Petrux είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του.

 

«Είναι δυνατός οδηγός, δουλεύει ακατάπαυστα στα τεστ, δίνει εξαιρετική πληροφόρηση στους μηχανικούς και είναι γρήγορος στον Αγώνα».

 

«Ο Petrucci είναι πιο γρήγορος από τον Jack Miller και ήταν η σωστή επιλογή για τη θέση της εργοστασιακής ομάδας το 2019».

 

Κι ο Lorenzo από την άλλη θα είναι ομόσταυλος του Marc Marquez από το 2019, διαμορφώνοντας ένα δίδυμο-φωτιά!

 

«Θα είναι σίγουρα ένα εκρηκτικό δίδυμο, αλλά μην μου ζητάτε προβλέψεις. Σίγουρα θα είναι διασκεδαστικό θέαμα, σαν να είσαι σινεμά και να βλέπεις ταινία».

 

Τέλος, μίλησε γενικότερα για το Πρωτάθλημα: «Υπάρχουν πολλοί δυνατοί οδηγοί, αλλά λίγα αυθεντικά ταλέντα».

 

«Τώρα με τις Ακαδημίες ανδρώνεις και προπονείς καινούργια ονόματα... αν ήμουν Team Manager θα έριχνα το βάρος σε έναν ή το πολύ δυο οδηγούς».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Δυνατοί στη Γερμανία;

« Προηγούμενο άρθρο

MiniBikers Assen Review

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα