• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Τα βλέπω όλα ρόδινα!
Τώρα είμαστε στο σωστό δρόμο
Νέα 12/07/2018 - 12:28

Για τον Maverick Vinales, ο στόχος για το GP στο Sachsenring είναι να επαναλάβει μια παρόμοια εμφάνιση με αυτή που έκανε στο Assen.

 

Ο Ισπανός κατάφερε να βρει λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε στους πρώτους γύρους του Αγώνα και να επιστρέψει στο βάθρο των νικητών.

 

Η αισιοδοξία είναι διάχυτη και ο Vinales βλέπει φως στην άκρη του τούνελ και θέλει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να βγει απ’ το τέλμα και ν’ αρχίζει να κερδίζει Αγώνες.

 

«Πραγματικά ανυπομονώ να ξεκινήσουμε στο Sachsenring. Βλέπουμε τα πάντα ρόδινα κι αυτό μας επιτρέπει να κλείσουμε το πρώτο μισό με καλό τρόπο».

 

«Πρέπει να παλέψουμε για να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, ώστε να είμαστε κοντά στη βαθμολογία».

 

«Ευτυχώς, στο Assen είχα πολύ καλή αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα και ήταν όπως ένοιωθα και παλιά».

 

Όμως το Assen δεν παύει να είναι μια ευνοϊκή πίστα για την Μ1 και ο Vinales θα πρέπει να επιβεβαιώσει την καλή του κατάσταση και στη Γερμανία.

 

«Καταφέραμε να λύσουμε τα προβλήματα που είχαμε στους πρώτους γύρους τους Αγώνα κι αυτό μας έφερε στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους».

 

«Το βάθρο ήταν σαν μια ανάσα φρέσκου αέρα που μου δίνει νέο κίνητρο για να συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις και να δώσω το 100% όπως πάντα».

 

«Πέρυσι στο Sachsenring ήμουν 4ος κι έτσι φέτος θα τα δώσω όλα για να πάρω το βάθρο και να συνεχίσουμε να βαδίζουμε στον καλό δρόμο που είμαστε τώρα».

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Μια πίστα που μ’ αρέσει

« Προηγούμενο άρθρο

Φρενάροντας στο Sachsenring!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα