Στην Ducati ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν την προχειρότητα με την οποία οργανώθηκε η συνάντηση των οδηγών το απόγευμα της Κυριακής.
Στόχος της συνάντησης ήταν να αποφασιστεί αν θα προχωρούσαμε με τους Αγώνες ή όχι. Οι περισσότεροι έδωσαν το παρών και αποφασίστηκε ν’ ακυρωθούν οι Αγώνες.
Απουσίαζε όμως ο Andrea Dovizioso που δήλωσε ότι δεν το ειδοποίησαν ποτέ, κάτι που υποστήριξε και ο Davide Tardozzi, o Team Manager της Ducati.
Στη συνέντευξη τύπου των Capirossi, Uncini και Mike Webb, ο πρώτος απάντησε σε σχετικό ερώτημα για την απουσία του Ιταλού αναβάτη.
«Ενημερώσαμε όλους τους Team Managers. Ο Lorenzo ήταν εκεί. Δεν ξέρω γιατί δεν ήρθε ο Andrea. Δεν ενημερώσαμε προσωπικά τον κάθε ένα οδηγό και γι’ αυτό δεν ξέρω γιατί δεν ήρθε».
«Λυπάμαι, αλλά πρέπει να πω ότι πρόθεσή μας ήταν να ακουστεί η γνώμη όλων, μιας και από την πλευρά μας η ασφάλεια είναι πάνω απ’ όλα».
Έχουμε λοιπόν την Ducati να λέει ότι δεν ειδοποιήθηκε και τον Capirossi να ισχυρίζεται ότι όλοι ενημερώθηκαν κανονικά.