• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Ciabatti εξηγεί, ο Capirossi απολογείται
Η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου!
Νέα 29/08/2018 - 11:14

Τη δική του εξήγηση δίνει ο Paolo Ciabatti για το λόγο που απουσίαζαν ορισμένοι αναβάτες από τη συνάντηση των οδηγών στο hospitality της IRTA.

 

Η εξήγηση του Αθλητικού Διευθυντή της Ducati είναι στο ίδιο μήκος κύματος με την αντίστοιχη του Team Manager της ομάδας, Davide Tardozzi.

 

«Δεν υπήρχε προγραμματισμένη συνάντηση. Νομίζω ο Aleix Espargaro και ο Pedrosa πήγαν στην IRTA. Ήταν οι πρώτοι και άρχισαν να το λένε και στους άλλους».

 

«Ο Lorenzo ειδοποιήθηκε από τον μάνατζέρ του, που είναι και ο μάνατζερ του Aleix. Ο Marquez μου είπε ότι πήγε επειδή είδε και άλλους να πηγαίνουν προς τα εκεί».

 

«Όλα έγιναν αυθόρμητα... σε τέτοιες περιπτώσεις έπρεπε να γίνει έκτακτο συμβούλιο στην Επιτροπή Ασφαλείας με τους οδηγούς. Η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου».

 

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά την ακύρωση των Αγώνων της Κυριακής, ο Loris Capirossi είχε δηλώσει ότι όλοι οι Team Managers των ομάδων είχαν ειδοποιηθεί.

 

Πριν λίγες ώρες, ο Capirossi μίλησε στο Radio24 της Ιταλίας και απολογούμενος είπε:

 

«Ήμουν στην πίστα για να τσεκάρω την άσφαλτο και μου είπαν να πάω στην IRTA. Δεν ήξερα ότι το είχαν οργανώσει οι οδηγοί».

 

«Μίλησε ο ένας με τον άλλο και στο τέλος έγινε αυτή η συνάντηση. Ήταν λάθος που δεν τους ακούσαμε όλους, ώστε από κοινού να πάρουμε την απόφαση».

 

Κλείνει όμως τις δηλώσεις του, λέγοντας ότι ήταν ευθύνη της IRTA να καθυστερήσει λίγο τη συνάντηση, μέχρι να ειδοποιηθούν κι αυτοί που έλειπαν.

 

«Η απόφαση τελικά πάρθηκε στη συνάντηση αυτή, αλλά ήταν η IRTA που θα έπρεπε να φροντίσει να ειδοποιηθούν όλοι οι οδηγοί».

 

Να θυμίσουμε ότι από τη συνάντηση, έλειπαν οι Andrea Dovizioso (που ποτέ δεν λείπει από τέτοιες συναντήσεις), Rossi, Baz και Redding.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP Test @ Aragon

« Προηγούμενο άρθρο

Ευτυχώς μας άκουσαν!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα