• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Επιστροφή στο Portimao
Τελευταίο σπριντ για τον Τίτλο
Νέα 13/09/2018 - 12:22

Οι οδηγοί και οι άνθρωποι του paddock των SBK-Motul δεν θα πρέπει να έχουν παράπονο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

 

Πάνω από δυο μήνες πέρασαν μέχρι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Superbikes να επιστρέψει και πάλι στις πίστες και στην αγωνιστική δράση.

 

Ο Γύρος του Portimao είναι προ των πυλών, στην ίδια πίστα που πρόσφατα οι περισσότερες ομάδες έκαναν δοκιμές, με τον Jonathan Rea να κυριαρχεί.

 

Η Πορτογαλία μοιάζει το ιδανικότερο μέρος για τον Βρετανό, ώστε να ξεκινήσει το τελευταίο του σπριντ προς την κατάκτηση ενός ακόμα Τίτλου.

 

Ο Rea μπορεί να υπολογίζει και να χτίζει πάνω στη διαφορά των 92β που έχει καταφέρει να κάνει από τους διώκτες του.

 

Απ’ αυτούς, ο πιο κοντινός του είναι ο Chaz Davies και θα έχει ενδιαφέρον να δύμε την κατάσταση του Βρετανού που πρόσφατα χτύπησε δυο φορές στην κλείδα του.

 

Και δεν ήταν ο μόνος που τραυματίστηκε στο καλοκαιρινό διάλειμμα. Ο Tom Sykes χτύπησε και αυτός κάνοντας προπόνηση και μάλιστα έχασε το τεστ στο Portimao.

 

Ο Davies θα είναι στην πίστα, ενώ για τον Sykes θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή το πρωί για να δούμε αν οι γιατροί του έδωσαν το πράσινο φως.

 

Το χρονικό διάστημα χωρίς Αγώνες για τα SBK-Motul ήταν μεγάλο, ωστόσο είχαμε κάποια κινητικότητα στο θέμα των μεταγραφών.

 

Υπάρχουν όμως ακόμα μερικά αναπάντητα ερωτήματα, όπως τι θα γίνει με τον δεύτερο οδηγό της Honda, ή το αν υπάρχει μέλλον στο Πρωτάθλημα  για την MV Agusta και την Aprilia;

 

Μεγάλα ονόματα ψάχνουν για τη νέα τους ομάδα, όπως ο Marco Melandri για παράδειγμα ή ο Tom Sykes, ενώ υπάρχουν και οι περιπτώσεις των Laverty και Torres.

 

Όχι μόνο οι παραπάνω, αλλά και οι υπόλοιποι που δεν έχουν ομάδα για το 2019, θα έχουν την ευκαιρία στους τελευταίους Αγώνες της σεζόν να δείξουν τις δυνατότητές τους.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Πάλι καλά!

« Προηγούμενο άρθρο

Puig: Πολύ ανταγωνιστική η Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα