Χωρίς μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα στη διάθεσή του, ο Valentino Rossi δεν μπορούσε να κάνει και πολλά στον εντός έδρας Αγώνα του στο Misano.
Ο Ιταλός θρύλος τερμάτισε μόλις στην 7η θέση, χάνοντας έως και ένα δευτερόλεπτο στο γύρο από τους μπροστά, απογοητεύοντας τους χιλιάδες οπαδούς του.
Για τον γνωστό στο paddock, Carlos Pernat, ο Vale έκανε έναν από τους χειρότερους Αγώνες της ζωής του!
«Ο χαμένος ήταν, δυστυχώς, ο Rossi που έκανε από τους χειρότερους Αγώνες της ζωής του», σχολίασε στο «αδελφό» gpone.com.
«Καταλαβαίνω ότι η μοτοσυκλέτα του δεν είναι καλή, αλλά εδώ - μέσα στο σπίτι του, σε μια πίστα που τη γνωρίζει καλά - περίμενες περισσότερα».
«Ξεκίνησε όμως άσχημα και δεν το βγήκε τίποτα. Ελπίζω να ήταν μια παρένθεση η εμφάνισή του αυτή και όχι η αρχή της παρακμής».
Και τέλος προσθέτει:
«Η Yamaha είναι η 4η μοτοσυκλέτα στο grid! Ακόμα και η Suzuki ήταν μπροστά με τον Rins. Δεν ξέρω τι γίνεται...»