• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Ανεύθυνος ο Marquez
Θα μπορούσε ν’ αποφευχθεί η πτώση
Νέα 04/10/2018 - 17:19

Μπορεί ο χρόνος να έχει ηρεμήσει την ένταση και τα νεύρα του Jorge Lorenzo μετά την πτώση του στην Aragon, ωστόσο η γνώμη του δεν αλλάζει.

 

Ο Ισπανός της Ducati, που θα δοκιμάσει να μπει στην πίστα σε λίγες ώρες παρά τους πόνους, επιμένει ότι για την πτώση του στην Ισπανία έφταιγε ο Marc Marquez.

 

«Αυτό που συνεχίζω και πιστεύω είναι ότι η πτώση θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί και δεν τελείωσα τον Αγώνα και είμαι εδώ όχι 100% έτοιμος εξαιτίας του Marc».


«Κατά τη γνώμη μου ενήργησε ανεύθυνα και χωρίς σύνεση και θεωρώ ότι το γνωρίζει και ο ίδιος αυτό».

 

«Προφανώς και δεν ήθελε να πέσω, αλλά φρέναρε πολύ βαθιά και σε λάθος θέση και ήταν ασύμβατο με το να πάρει τη στροφή έτσι όπως μπήκε».

 

«Κι αυτό ήταν που δημιούργησε την πτώση μου... αυτό τώρα ανήκει στο παρελθόν και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε προς το μέλλον».

 

«Στη δύσκολη στιγμή που είμαι τώρα, θα προσπαθήσω να πάρω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αν καταφέρω και δώσω το παρών στον Αγώνα της Κυριακής».

 

Ελπίζει, πάντως, ότι θα τα καταφέρει, αν και όλα εξαρτώνται από την αυριανή ημέρα.

 

«Ελπίζω ότι θα έχω αρκετή ενέργεια και λίγα προβλήματα πάνω στη μοτοσυκλέτα, για να καταφέρω να είμαι στον Αγώνα».

 

«Δεν αισθάνομαι καλά όταν περπατάω και σίγουρα θα πονάω όταν ακουμπάω στα μαρσπιε το πόδι μου. Αλλά αύριο θα ξέρω ακριβώς που είμαστε».

 

«Δοκίμασα και τη νέα μπότα που έφερε η Alpinestars γι’ αυτό τον Αγώνα. Είναι πιο μεγάλη, αλλά νομίζω ότι δεν θα τη χρησιμοποιήσω γιατί παρα-είναι σκληρή».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Όλα καλά με τον Jorge

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Η συνέντευξη τύπου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα