• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Qatar: Superpole
Τελευταία pole με Kawasaki για Sykes!
Νέα 26/10/2018 - 18:23

Στον τελευταίο του Αγώνα με την Kawasaki, ο Tom Sykes κατάφερε να πάρει την pole position στο Γύρο του Qatar για τα SBK-Motul.

 

Ο Βρετανός κατάφερε να κάνει 1:56,124, που αποτελεί νέο ρεκόρ πίστας, την ώρα που έπεφτε η καρώ σημαία κι έμεινε 0,131’’ μπροστά από τον Rea.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής και ομόσταυλος του Sykes δεν κατάφερε να βρει στο τέλος το κάτι παραπάνω για να πάρει αυτός την pole position.

 

Την πρώτη σειρά συμπληρώνει ο Alex Lowes πάνω στην Yamaha του, ενώ στη δεύτερη σειρά είναι ο Eugene Laverty που ήταν ταχύτερος όλων χτες.

 

Μαζί με τον Laverty (Aprilia) είναι και οι Lorenzo Savadori (ομόσταυλός του) με τον Xavi Fores (Barni Ducati).

 

Ο τελευταίος ήταν η καλύτερη Ducati στις τελευταίες κατατακτήριες της χρονιάς, αλλά και στις τελευταίες κατατακτήριες της Panigale V-Twin.

 

Από την άλλη, οι Laverty-Savadori αγωνίζονται για τελευταία φορά με την SMR-Aprilia, η οποία τη νέα χρονιά θα έχει BMW και τους Sykes-Reiterberger στις τάξεις της.

 

Στην τρίτη σειρά ήταν ο Loris Baz (BMW), λίγο μπροστά από τον Michael Van der Mark που είχε ένα σφοδρό highside την Πέμπτη.

 

Η καλύτερη εργοστασιακή Ducati ήταν αυτή του Marco Melandri στην 9η θέση, ενώ τον ακολούθησε ο Leon Camier που πέρασε πρώτος από την SP1.

 

Ακολουθεί ο Toprak Razgatlioglu της Puccetti Kawasaki, την ώρα που ο Chaz Davies δεν κατάφερνε κάτι καλύτερο από την 12η θέση.

 

Ο Davies θα ξεκινήσει σε λίγο τον Αγώνα με μια διαφορά 24β από τον Van der Mark, στη μάχη που δίνουν οι δυο τους για τη 2η θέση στη βαθμολογία.

Επόμενο άρθρο »

Zarco: Είμαστε κοντά

« Προηγούμενο άρθρο

Στους 5 τελευταίους γύρους!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα