• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Είμαστε κοντά
Σε κάτι πολύ καλό!
Νέα 26/10/2018 - 20:26

Σχεδόν αμέσως ένοιωσε άνετα στην πίστα του Phillip Island, όπως δήλωσε ο Johann Zarco με το τέλος της πρώτης ημέρας στην Αυστραλία.

 

Ο Γάλλος έκανε τον 6ο καλύτερο χρόνο και ήταν μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Iannone, που έβαλε την Suzuki του στην κορυφή της λίστας με τους χρόνους.

 

«Ήταν καλή μέρα και γρήγορα βρήκα ρυθμό», έλεγε ο Zarco μετά το τέλος και των δεύτερων ελεύθερων δοκιμών στην Αυστραλία.

 

«Ένοιωσα άνετα σχεδόν αμέσως και αυτό με χαροποίησε. Το απόγευμα κάναμε το βήμα που θέλαμε για να βελτιωθούμε».

 

«Τώρα μπορούμε και ελέγχουμε καλύτερα τη μοτοσυκλέτα στην επιτάχυνση και κατάφερα να είμαι ανταγωνιστικός με το καινούργιο ελαστικό».

 

«Ήταν καλή πρώτη ημέρα και νοιώθω ότι είμαστε κοντά σε κάτι αρκετά καλό. Θα περιμένω όμως να βρούμε ένα σωστό set-up για να γίνει σωστά η δουλειά».

 

Παραδοσιακά το Phillip Island είναι μια καλή πίστα για την Yamaha και ο Zarco το επιβεβαιώνει:

 

«Ναι, είναι μια καλή πίστα για την Yamaha. Με την άσχημη επιτάχυνση που έχουμε όμως, είναι δύσκολο να είμαστε δυνατοί στο τελευταίο κομμάτι».

 

«Ο Iannone, που έχει τον καλύτερο χρόνο, σημαίνει ότι έχει και την καλύτερη επιτάχυνση και ότι η μοτοσυκλέτα του δουλεύει καλά εκεί».

 

«Νομίζω ότι και εμείς δεν είμαστε μακριά από το να πούμε ότι έχουμε καλή επιτάχυνση και αν βελτιωθούμε εκεί, τότε μπορώ θα σκέφτομαι το βάθρο».

 

Ο άνεμος δεν δημιούργησε ιδιαίτερο πρόβλημα στον Γάλλο αναβάτη της Tech3.

 

«Δεν είναι πρόβλημα.... έχουμε καλή τεχνική για να ελέγχουμε τη σούζα μπροστά και τις ταλαντώσεις. Περισσότερο δυσκολευόμουν στην Moto2».

Επόμενο άρθρο »

Οριστικοποιήθηκαν οι λεπτομέρειες

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Qatar: Superpole

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα