• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με την GSX-RR που πήρε φωτιά!
Μ’ αυτή έκανε τον ταχύτερο χρόνο ο Rins
Νέα 02/11/2018 - 12:52

Όπως αποκάλυψε σήμερα ο Alex Rins, ο Ισπανός χρησιμοποίησε τη μοτοσυκλέτα που είχε πιάσει φωτιά την Πέμπτη, για να κάνει τον καλύτερο χρόνο της ημέρας.

 

Ο Rins κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση από τον Marc Marquez με το τέλος της σημερινής ημέρας, απονέμοντας τα εύσημα στην ομάδα του.

 

«Έκαναν πραγματικά πολύ καλή δουλειά! Όταν πήρε φωτιά η μοτοσυκλέτα ήμουν εδώ, στο γκαράζ και τους είδα όλους να τρέχουν με νερό. Δεν καταλάβαινα τι γινόταν».

 

«Το ωραίο είναι ότι σήμερα, τον καλό μου χρόνο τον έκανα με αυτή τη μοτοσυκλέτα που έπιασε φωτιά».

 

«Φοβήθηκα γιατί ο Marco (σ.σ. ένας από τους μηχανικούς του) ήταν πάνω στη μοτοσυκλέτα και ήρθε όλη η φωτιά πάνω του, αλλά ευτυχώς είναι καλά».

 

Τουλάχιστον η ζημιά περιορίστηκε αμέσως και όπως αποκάλυψε ο Rins:

 

«Δεν είχε θέμα ο κινητήρας, το πλαίσιο ή το φέρινγκ. Αλλάξαμε κάποια καλώδια μόνο. Τις ΕΔ1 τις κάναμε με την άλλη μοτοσυκλέτα».

 

«Τα δεύτερα τα κάναμε με αυτή που πήρε φωτιά γιατί είχε κάτι διαφορετικό στα ηλεκτρονικά που θέλαμε να δοκιμάσουμε και μας βγήκε».

 

Ο Rins συνολικά ήταν ικανοποιημένος, επισημαίνοντας ότι τα φρένα είναι ένας τομέας στον οποίο έχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί δουλέψαμε καλά από την αρχή των ΕΔ1. Πρέπει όμως να βελτιωθούμε γιατί αυτό θα κάνουν και οι άλλοι σίγουρα».

 

«Θέλουμε λίγη δουλειά παραπάνω στα φρένα, επειδή χάνουμε λίγο εκεί. Κατά τ’ άλλα όμως, είμαστε πολύ καλά».

Επόμενο άρθρο »

Αύριο αποφασίζει ο Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang MotoGP: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα