• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αύριο αποφασίζει ο Lorenzo
Αν θα συνεχίσει ή όχι στο GP της Μαλαισίας
Νέα 02/11/2018 - 13:13

Την τελική του απόφαση για το αν θα συνεχίσει ή όχι στο Grand Prix της Μαλαισίας θα πάρει αύριο το πρωί, πριν τις ΕΔ3, ο Jorge Lorenzo.

 

Ο Ισπανός επέστρεψε στη δράση μετά τον τραυματισμό του στον αριστερό καρπό και ήταν τελευταίος στη λίστα με τους χρόνους σήμερα.

 

«Είναι δύσκολη κατάσταση... ήξερα ότι μια εβδομάδα μετά τη εγχείριση κάπως έτσι θα ήταν τα πράγματα, αλλά ήθελα να είμαι εδώ γιατί η πίστα είναι καλή για μένα».

 

«Είμαι καλύτερα απ’ ότι στην Ιαπωνία, αλλά ακόμα κι αν ο πόνος είναι ο μισός δεν είμαι ανταγωνιστικός».

 

«Αύριο θ’ αποφασίσουμε αν θα συνεχίσω ή αν θα αφήσω τη μοτοσυκλέτα στον Michele Pirro».

 

Και ο Lorenzo θέλει να ρισκάρει μέσα στην πίστα, με την προϋπόθεση ότι θα μπορεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα με την Ducati.

 

«Αν πιστεύεις ότι μπορείς να πάρεις ένα καλό αποτέλεσμα, να κερδίσεις, να είσαι στο βάθρο, στην πεντάδα ή στη δεκάδα, τότε αξίζει το ρίσκο».

 

«Αλλά όταν πιέζεις και είσαι τρία δευτερόλεπτα πιο αργός.... τότε δεν έχει νόημα να πιέζεις. Αύριο θα δούμε... όταν οδηγώ ο πόνος είναι καλύτερα απ’ ότι στην Ιαπωνία».

 

«Όμως δεν είμαι στο 100%. Θα έλεγα ότι είμαι στο 65-70%. Είναι χειρότερα στις αλλαγές κατεύθυνσης, αλλά εδώ ευτυχώς είναι μόνο μια μεγάλη αλλαγή. Και στα φρένα είναι δύσκολα».

 

Σύμφωνα με τον κανονισμό, η ανακοίνωση αντικατάστασης κάποιου οδηγού πρέπει να γίνει το αργότερο δυο ώρες πριν τις κατατακτήριες δοκιμές.

 

Ο Michele Pirro είναι ήδη στην Μαλαισία και θα περιμένει κι αυτός την τελική απόφαση του Jorge Lorenzo.

Επόμενο άρθρο »

Δύσκολος στόχος η νίκη!

« Προηγούμενο άρθρο

Με την GSX-RR που πήρε φωτιά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα