• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χαρούμενος-χαρούμενος-χαρούμενος
Αυτό επαναλάμβανε συνεχώς ο Dovi!
Νέα 02/11/2018 - 18:57

Πολύ χαρούμενος με την ταχύτητά του πάνω στην GP18 είναι ο Andrea Dovizioso, μετά το τέλος της 1ης ημέρας στην Sepang της Μαλαισίας.

 

Ο 32χρονος ξεκίνησε με μια πρώτη θέση στις ΕΔ1 και στη συνέχεια ήταν τόσο βέβαιος για τον εαυτό του, ώστε δεν έβαλε καινούργιο ελαστικό στο τέλος των ΕΔ2.

 

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος γιατί ξεκινήσαμε καλά και είμαι πραγματικά πολύ γρήγορος. Κάναμε καλό χρόνο σε άσχημες συνθήκες και βελτιωθήκαμε κι άλλο το απόγευμα».

 

«Δείξαμε καλή ταχύτητα και σε κάθε έξοδο βελτίωνα τους χρόνους μου. Ήμουν πραγματικά γρήγορος. Δοκιμάσαμε δυο διαφορετικά set-up και ήταν καλύτερα. Είμαι χαρούμενος με την αίσθησή μου στη μοτοσυκλέτα».

 

«Στο τέλος των ΕΔ2 δεν χρειαζόταν να βάλουμε ένα καινούργιο ελαστικό. Γι’ αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος. Αλλά ίσως βρέξει και ξεκινήσουμε από το μηδέν».

 

«Ήθελα να δω τις διαφορές της μοτοσυκλέτας μας με αυτή που είχα στο τεστ. Είναι διαφορετική και καλύτερη αυτή που έχω τώρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιβεβαιώσαμε τη δουλειά που κάναμε φέτος όλη τη χρονιά».

 

Ο Dovi έλεγε και επαναλάμβανε τη λέξη «χαρούμενος» σχεδόν σε κάθε του πρόταση, δείγμα του πόσο σίγουρος νοιώθει για τον εαυτό του και την Ducati του.

 

Τέλος, μιλώντας για τις πιθανότητες να βρέχει στις κατατακτήριες αύριο, είπε:

 

«Θα ήταν καλό, αλλά κάθε χρόνο είναι διαφορετική ιστορία. Η ισορροπία μας είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με πέρυσι. Ίσως είναι καλύτερα αλλά δεν ξέρουμε. Θα δούμε πως θα τα πάμε σ’ αυτές τις συνθήκες».

 

«Σίγουρα θέλω στεγνό Αγώνα γιατί θα είναι πολύ δύσκολος για τη φυσική μας κατάσταση και θα είναι ένα πολύ σημαντικό τεστ ο Αγώνας στο στεγνό».

Επόμενο άρθρο »

Έχουμε σοβαρό πρόβλημα!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Το μέγεθος μετράει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα