• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto3: ΕΔ1
Βροχή και Atiratphuvapat!
Νέα 16/11/2018 - 11:59

Ο συνδυασμός βροχής και Nakarin Atirathuvapat αποδείχτηκε και στην περίπτωση της Valencia ανίκητος, με τον οδηγό από την Ταϊλάνδη να παίρνει την 1η θέση στις ΕΔ1.

 

Ακριβώς το ίδιο είχε πετύχει και πριν από δυο εβδομάδες, στον Αγώνα της Μαλαισίας, επίσης σε ίδιες συνθήκες βροχής.

 

Ο Nakarin ήταν ο μόνος που κατάφερε να κάνει χρόνο κάτω από το 1:53, με τον Marco Bezzecchi πίσω του με διαφορά 0,352’’.

 

Η τρίτη θέση πήγε στον Andrea Migno που ήταν δυο δέκατα πιο γρήγορος από τον τέταρτο, τον Tony Arbolino.

 

Ο Raul Fernandez κάνει έκτακτη συμμετοχή στην Valencia (η 8η παρουσία του στο Πρωτάθλημα) και σήμερα τα πήγε πολύ καλά, κάνοντας τον 5ο καλύτερο χρόνο.

 

Ο Alonso Lopez ήταν ο τελευταίος που κατάφερε και είχε χρόνο στο ίδιο δευτερόλεπτο με τον πρώτο. Ο Ισπανός ήταν 6ος στις ΕΔ1.

 

Την έβδομη θέση πήρε ο Γερμανός Phillip Oettl, που κράτησε πίσω του το δίδυμο της ομάδας του Aki Ajo.

 

Η ομάδα έχει δυο οδηγούς στην Valencia, καθώς πέρα από τον Darryn Binder στην πίστα είναι και ο Can Oncu που κάνει την πρώτη του παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Ο Τούρκος, που είναι ο Πρωταθλητής του Red Bull MotoGP Rookies Cup, ήταν πολύ καλός σήμερα το πρωί και έβαλε τη μοτοσυκλέτα του στην 9η θέση.

 

Η διαφορά του από την κορυφή ήταν στο 1,5’’ ενώ τη δεκάδα έκλεισε ο John Mcphee, ένας από τους πέντε οδηγούς που έπεσαν σήμερα στις ΕΔ1, όλοι τους στην 12η στροφή.

Επόμενο άρθρο »

Valencia MotoGP: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Στους Θρύλους ο Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα