• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lowes: Μπράβο για τον κινητήρα!
Η νέα σεζόν θα είναι ενδιαφέρουσα
Νέα 26/11/2018 - 12:31

Η νέα σελίδα της καριέρας του Sam Lowes, στο Πρωτάθλημα της Moto2, ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα με το πρώτο τεστ της κατηγορίας στην Jerez.

 

Ο Βρετανός οδήγησε τη νέα του μοτοσυκλέτα, με τον κινητήρα της Triumph κι έδειξε από την πρώτη στιγμή πολύ δυνατός.

 

Έκανε πολλούς γύρους τις πρώτες δυο ημέρες και ολοκλήρωσε στη δεύτερη θέση με 1:41,792 ενώ την τρίτη ημέρα δεν μπήκε στην πίστα λόγω καιρού.

 

Το ξεκίνημα του Lowes στη νέα του ομάδα, αυτή του Fausto Gresini (ήταν σ’ αυτή και το 2016, πριν ανέβει στη μεγάλη κατηγορία) ήταν ελπιδοφόρο.

 

«Ήταν πραγματικά ένα πολύ θετικό τεστ, διότι δουλέψαμε σε πολλά πράγματα. Το πρώτο και το πιο βασικό ήταν να συνηθίσουμε το νέο κινητήρα και τη νέα μοτοσυκλέτα».

 

«Ένοιωσα αμέσως καλά με την ομάδα και τη μοτοσυκλέτα και ο νέος κινητήρας είναι πολύ καλός, με χαρακτήρα εντελώς διαφορετικό από αυτόν της Honda».

 

«Επομένως πρέπει να την οδηγείς διαφορετικά. Έχουμε ένα πλάνο όπου με ακρίβεια ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο επόμενο τεστ για να βελτιωθούμε».

 

«Ήμουν δεύτερος και με καλή αίσθηση. Ήταν ένα θετικό τεστ και μπράβο για τον κινητήρα. Η σεζόν θα είναι ενδιαφέρουσα και με ωραίους Αγώνες».

Επόμενο άρθρο »

MotoE: Οι αντιδράσεις των οδηγών

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Jerez Test

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα