• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP Jerez Test: Ημέρα 2η
Έκπληξη λίγο πριν το τέλος!
Νέα 29/11/2018 - 18:08

Μια ώρα απομένει για το τέλος της σημερινής ημέρας, τελευταίας των δοκιμών των οδηγών της μεγάλης κατηγορίας στην Jerez.

 

Αυτή την ώρα έχουμε τη μεγάλη έκπληξη, καθώς ο Takaaki Nakagami είναι αυτός που έχει καταφέρει να πετύχει τον καλύτερο χρόνο!

 

Ο Ιάπωνας οδηγός της LCR Honda έγραψε 1:37,45 που τον βάζει - για την ώρα - και στην πρώτη θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων, μιας και είναι λίγο καλύτερος από το χτεσινό του Petrux.

 

Για την τελευταία ώρα δεν έχουμε ιδιαίτερη δράση στην πίστα κι έτσι φαίνεται ότι τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα ενδεχομένως να μην αλλάξουν!

 

Λίγο πριν κάνει το 1:37,945 ο Taka, ήταν ο Marc Marquez αυτός που είχε καταφέρει να σπάσει το φράγμα του 1:38.

 

O Παγκόσμιος Πρωταθλητής ανέβηκε στην πρώτη θέση, την οποία όμως δεν κράτησε παρά μόνο για μερικά λεπτά.

 

Taka και Marquez είναι οι μόνοι με χρόνο κάτω από το 1:38. Πίσω τους είναι η Yamaha του Vinales που και σήμερα θα πρέπει να είναι χαρούμενος με την απόδοσή του.

 

Αντίθετα ο Valentino Rossi είναι αρκετά πίσω, στην 13η θέση, αλλά είναι ένας από τους λίγους οδηγούς που μένουν στην πίστα και αναμένεται να βελτιώσει το χρόνο του.

 

Ο χτεσινός πρώτος, Danilo Petrucci, είναι στην 4η θέση έχοντας οδηγήσει και τη μοτοσυκλέτα της Ducati με τα φτερά στην ουρά!

 

Εξαιρετική η 5η θέση για τον Franco Morbidelli, ο οποίος έχει πίσω του τον Miller που οδηγεί ήδη για το αεροδρόμιο καθώς δεν θέλει να χάσει την πτήση του.

 

Έβδομος είναι ο Andrea Dovizioso, ενώ μόλις 41χιλ πίσω του βρίσκεται ο καταπληκτικός Pecco Bagnaia, ο μόνος από τους rookies που είναι στη δεκάδα!

 

Την ένατη θέση έχει ο Alex Rins, ενώ ο Jorge Lorenzo είναι 10ος με διαφορά 0,785’’ από την κορυφή.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP Jerez Test: Ημέρα 2η

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP Jerez Test: Ημέρα 2η

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα