• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP Jerez Test: Ημέρα 2η
Τέλος με τον Nakagami στην κορυφή!
Νέα 29/11/2018 - 19:26

Με έκπληξη ολοκληρώθηκε τελικά το τελευταίο τεστ του 2018, καθώς στην κορυφή της λίστας με τους χρόνους βρέθηκε ο Takaaki Nakagami!

 

Ο Ιάπωνας φόρεσε καινούργια ελαστικά στην τελευταία του έξοδο στην πίστα και κατάφερε να σταματήσει το χρονόμετρο στο 1:37,945.

 

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Marc Marquez, με τους δυο οδηγούς της Honda στις πρώτες θέσεις να είναι οι μόνοι με χρόνο κάτω από το 1:38.

 

Τρίτος ήταν ο Maverick Vinales, που έκανε και τους περισσότερους γύρους από κάθε άλλον, 78 στο σύνολο.

 

Ακολουθεί ο Jorge Lorenzo που κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του στα τελευταία λεπτά των δοκιμών και ν’ ανέβει στην 4η θέση.

 

Πολύ δυνατή η παρουσία και - όπως φαίνεται - γρήγορη η προσαρμογή του Jorge στη Honda, που είχε τρεις μοτοσυκλέτες της στις 4 πρώτες θέσεις!

 

Ο Danilo Petrucci ήταν και χτες και σήμερα η καλύτερη Ducati στην Jerez, αν και σήμερα δεν κατάφερε να βελτιώσει το χτεσινό του χρόνο.

 

Πίσω από τον Petrux, στην 6η θέση, ήταν ο εξαιρετικός και σήμερα Franco Morbidelli. Όλοι οι έξι πρώτοι οδηγοί είχαν μεταξύ τους διαφορά μικρότερη από δυο δέκατα!

 

Την έβδομη θέση πήρε ο Jack Miller, η διαφορά του οποίου από την κορυφή ήταν μόλις 0,262’’.

 

Λίγο πιο πίσω ήταν ο Andrea Dovizioso, με τον εκπληκτικό Pecco Bagnaia και τον Alex Rins να κλείνουν τη δεκάδα.

 

Οι δέκα πρώτοι είχαν μεταξύ τους διαφορά μικρότερη από έξι δέκατα, ενώ οι 14 πρώτοι ήταν στο ίδιο δευτερόλεπτο μεταξύ τους.

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Λύνουμε τα προβλήματα!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP Jerez Test: Ημέρα 2η

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα