• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Λύνουμε τα προβλήματα!
Έχουμε καλή βάση για να δουλέψουμε
Νέα 30/11/2018 - 10:23

Η αυτοπεποίθηση έχει επιστρέψει στο πρόσωπο του Maverick Vinales, ο οποίος ήταν δεύτερος χτες και τέταρτος στα συνδυασμένα αποτελέσματα του τεστ στην Jerez.

 

Σε μια πίστα που στο παρελθόν δυσκολευόταν, ο Ισπανός ήταν γρήγορος και πολύ χαρούμενος με τη δουλειά που έχει γίνει στην Μ1.

 

«Μπορώ να πω ότι η Yamaha λύνει τα προβλήματά της και ειδικά αυτά που αφορούσαν στο ρυθμό Αγώνα».

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος μετά από αυτό το τεστ γιατί μπορούσα και είχα καλό ρυθμό με φθαρμένα ελαστικά και γεμάτο ντεπόζιτο».

 

Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν να επαναπαυτούν, απλά ότι ο Vinales και η ομάδα του είναι στο σωστό δρόμο!

 

«Έριξα το βάρος μόνο στον κινητήρα και η απόφαση είναι ξεκάθαρη». Ο Vinales έλεγε εξ αρχής ότι προτιμά αυτόν με το περισσότερο φρένο.

 

«Φυσικά υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, αλλά το σημαντικό είναι ότι έχουμε μια καλή βάση για να δουλέψουμε. Τα επόμενα βήματα είναι να βελτιώσουμε την τελική και την πρόσφυση».

 

«Σε γενικές γραμμές όμως, η M1 είναι πολύ ανταγωνιστική».

 

Στα επόμενα τεστ, από το 2019 πλέον, ο Maverick θα ρίξει κυρίως το βάρος στις ρυθμίσεις για ακόμα καλύτερη πρόσφυση στον πίσω τροχό.

 

«Εκεί είναι το αδύναμο σημείο μας. Όμως παρά το πρόβλημα αυτό, κατάφερα και ήμουν γρήγορος και μάλιστα σε μια πίστα που με δυσκόλευε στη μεγάλη κατηγορία».

 

«Αυτό σημαίνει ότι η μοτοσυκλέτα δουλεύει καλά. Δεν είναι σύμπτωση ότι είμαι ένα δέκατο από την 1η θέση, σε μια δύσκολη πίστα για την Yamaha».

 

Τέλος, έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Πρέπει να δουλέψουμε και στο πλαίσιο, ώστε να αποκτήσουμε ακόμα καλύτερη μηχανική πρόσφυση».

 

«Δεν δούλεψα στο πλαίσιο στα τεστ, αλλά μόλις βρούμε τις ρυθμίσεις είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Θα ξεκινήσω το ‘19

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP Jerez Test: Ημέρα 2η

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα