• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dakar και Marc Marquez
Το σκέφτεται ο Ισπανός!
Νέα 10/01/2019 - 15:41

Πολύς κόσμος παρακολουθεί αυτό το διάστημα το θρυλικό Rally Dakar και ένας από αυτούς είναι και ο Marc Marquez.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής αποκάλυψε στο προσωπικό του blog ότι του αρέσει πολύ το Rally και μάλιστα μας γράφει σε ποια κατηγορία του θα ήθελε ν’ αγωνιστεί!

 

«Απ’ όλα τα άλλα αθλήματα στο χώρο του μηχανοκίνητου, μου αρέσει περισσότερο το Dakar για τους κινδύνους που ελλοχεύουν. Το παρακολουθώ κάθε χρόνο».

 

«Όπως θα ξέρετε είμαι πάρα πολύ εξοικειωμένος με τις δυσκολίες. Όλες οι διαφορετικές καταστάσεις και τα απρόβλεπτα που μπορεί να συμβούν, τον κάνουν το πιο δύσκολο τεστ».

 

«Παρά το γεγονός ότι για την ώρα είμαι σίγουρος ότι θέλω να συνεχίσω στο MotoGP, είναι όνειρο για το μέλλον η σκέψη ν’ αγωνιστώ εκεί!»

 

«Είναι μια πολύ σκληρή δοκιμασία και πρέπει να είσαι πανέτοιμος γι’ αυτή. Δεν είναι όπως ένας Αγώνας την Κυριακή, αλλά χρειάζεται τεράστια προετοιμασία σε φυσική κατάσταση, τεχνικά θέματα, πλοήγηση κτλ».

 

«Αν αγωνιζόμουν στο Dakar θα το έκανα πιθανότατα στην κατηγορία των μοτοσυκλετών, μιας και αυτές είναι το μεγάλο μου πάθος».

 

«Αλλά αν αγωνιζόμουν στα αυτοκίνητα, τότε σίγουρα θα ήθελα συνοδηγό μου τον Alex. Θα ήταν ωραίο να δούμε τι θα καταφέρναμε οι δυο μας».

 

«Ίσως να το έκανα και σαν συνοδηγός, μιας και έχω καλή αίσθηση προσανατολισμού. Αν είμαι κάπου που δεν ξέρω, ή μιλάω και δεν προσέχω, τότε χρησιμοποιώ Google Maps, όχι πάντα».

Επόμενο άρθρο »

Domenicali: Χωρίς τον Lorenzo;

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα άσφαλτος για Silverstone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα