• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Domenicali: Χωρίς τον Lorenzo;
Θα υπάρξει αρμονία στο γκαράζ!
Νέα 11/01/2019 - 10:36

Μια αποτίμηση της περσινής χρονιάς έκανε σε δηλώσεις του ο CEO της Ducati, Claudio Domenicali, μιλώντας φυσικά και για τον Jorge Lorenzo.

 

Για το 2018 είπε: «Τερματίσαμε δεύτεροι, πήραμε 7 GP και συνεχώς βελτιώναμε την Desmosedici τόσο σε απόδοσή μέσα στις πίστες, όσο και σε αποτελέσματα».

 

Όμως ο Domenicali δεν θέλησε να μείνει πολύ στο παρελθόν και κοιτάζει μπροστά, λέγοντας για τη φετινή σεζόν:

 

«Φέτος δεν βλέπω άλλη επιλογή από το να βελτιωθούμε κι άλλο και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τον Τίτλο».

 

«Όλοι δουλεύουν σκληρά πάνω στην GP19 και προφανώς θα παρουσιάσουμε λύσεις που θα μας κάνουν πιο δυνατούς. Η μοτοσυκλέτα θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστική».

 

«Είμαστε χαρούμενοι με τα όσα πετύχαμε το 2018, αλλά γνωρίζουμε ότι πρέπει να είμαστε προσεχτικοί: στο MotoGP το επίπεδο είναι τόσο υψηλό που είναι πιο εύκολο να τα πας χειρότερα παρά καλύτερα!»

 

Στη συνέχεια η κουβέντα πηγαίνει στον Jorge Lorenzo.

 

«Φυσικά και μετανοιώνω για το πως τελείωσε η συνεργασία μας με τον Lorenzo, μιας και οι προσδοκίες και των δυο πλευρών ήταν να πάρουμε περισσότερα».

 

«Η περίοδος προσαρμογής του πήρε περισσότερο απ’ όσο περιμέναμε... κρίμα, ανάμεσα στην Ducati και τον Jorge ήταν πολύ αργά όταν όλα άρχισαν να δουλεύουν καλά».

 

Τώρα το δίδυμο της ομάδας θα είναι ο Dovizioso με τον Petrucci. Με τον Dovi ο Jorge είχε κόντρα την περασμένη σεζόν και πλέον ο Domenicali επισημαίνει:

 

«Η διαφορά με τον Petrux στη θέση του Lorenzo είναι ότι θα έχουμε περισσότερη αρμονία στην ομάδα. Υπάρχει μεγαλύτερος σεβασμός ανάμεσά τους».

 

«Θέλουν να δουλέψουν μαζί και έχουν τον κοινό στόχο να τα πάνε καλά. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί μέσα στη σεζόν, αλλά νομίζω θα είναι θετική η ατμόσφαιρα στο γκαράζ».

 

Τον ρώτησαν για το ποιος πιστεύει ότι θα είναι το φαβορί για το 2019:

 

«Αν δούμε τα αποτελέσματα και μόνο, τότε ο Marquez έχει τον πρώτο λόγο. Όμως δεν πιστεύω ότι είναι ανίκητος και δουλεύουμε με σκοπό να τον κερδίσουμε».

 

Η Repsol Honda θα έχει ένα σούπερ δίδυμο φέτος, όμως πολλοί είναι αυτοί που προβλέπουν κόντρες στο γκαράζ της ομάδας, ανάμεσα στον Marquez και τον Lorenzo.

 

«Είναι νωρίς για να πει κανείς κάτι τέτοιο», αποκρίνεται ο Domenicali. «Θα δούμε αν δυο κόκορες σ’ ένα κοτέτσι είναι πολλοί ή αν απλά θα βρεθεί η αρμονία».

Επόμενο άρθρο »

Greek Social Media!

« Προηγούμενο άρθρο

Dakar και Marc Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα