• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati: Mission Winnow!
Πιο κόκκινη από ποτέ η GP19
Νέα 18/01/2019 - 00:00

Η Ducati έγινε το πρώτο εργοστάσιο που παρουσίασε τα νέα του χρώματα για το 2019, με τους Andrea Dovizioso και Danilo Petrucci να μας αποκαλύπτουν την GP19.

Αυτό που κάνει εντύπωση και συζητήθηκε περισσότερο, είναι η νέα φράση που δηλώνει με ξεκάθαρο τρόπο ότι η Ducati και η Philip Morris είναι πιο πολύ δεμένες παρά ποτέ! 

Τόσο στη μοτοσυκλέτα, όσο και στο επίσημο όνομα της ομάδας, έχει συμπεριληφθεί το “Mission Winnow” που όπως και στην περίπτωση της Ferrari σημαίνει την υιοθέτηση του ότι η ομάδα ψάχνει να αλλάξει τα πράγματα με καλύτερους τρόπους σε ό,τι κάνει. Με πιο απλοϊκή σκέψη να ψάχνει να διαλέγει το καλό και να απορρίπτει το κακό.

Μπορεί να μην επιτρέπεται η διαφήμιση καπνικών προϊόντων στις μοτοσυκλέτες, όμως και μ’ αυτό τον τρόπο η Philip Morris κάνει αισθητή την παρουσία της και τις βλέψεις της.

 

Στις φωτογραφίες βλέπουμε το δίδυμο της ομάδας, που θα μπει στην πίστα της Sepang στις αρχές Φεβρουαρίου με τα νέα χρώματά τους.

 

Η νέα GP19 είναι πιο κόκκινη από ποτέ και στοχεύει ακόμα πιο ψηλά από τη δεύτερη θέση την οποία έχει πάρει δυο συνεχόμενα χρόνια: το 2017 και το 2018.

Επόμενο άρθρο »

Domenicali: Ducati χωρίς Αγώνες δεν υπάρχει!

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati: Δείτε την παρουσίαση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα