• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεν του προσφέρω ξανά το χέρι!
Ο Marquez μιλά για τον Rossi
Νέα 05/02/2019 - 12:05

Σε λίγες ώρες από τώρα, θα τον δούμε και πάλι μέσα στις πίστες, αυτή τη φορά για το πρώτο επίσημο τεστ της χρονιάς, στην Sepang της Μαλαισίας.

 

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την κατάσταση του ώμου του, μετά το χειρουργείο που έκανε τον Δεκέμβριο.

 

Ο λόγος για τον Marc Marquez, ο οποίος λίγες ημέρες πριν το τεστ, έδωσε συνέντευξη σε Ισπανική εφημερίδα.

 

Ανάμεσα στα πολλά θέματα που συζητήθηκαν, η κουβέντα πήγε και στον Valentino Rossi. Τον ρώτησαν αν ήταν διατεθειμένος να του ξαναδώσει το χέρι.

 

Ο Marc ήταν ειλικρινής και απάντησε: «Ήδη το έκανα μια φορά. Δεν θα υπάρξει άλλη. Το έκανα μια φορά και είναι αρκετή».

 

«Δεν του κρατάω κακία. Στην πραγματικότητα τον θαυμάζω γι’ αυτά που κάνει. Θα ήθελα να φτάσω στην ηλικία του και να είμαι αντίστοιχα γρήγορος».

 

«Είμαι βέβαιος ότι και φέτος θα είναι ένας μεγάλος αντίπαλος στις πίστες».

 

Αναφέρθηκε όμως και στον Maverick Vinales, ο οποίος ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν με αρκετές αλλαγές και νέο αγωνιστικό νούμερο.

 

Πολλοί έκαναν την επισήμανση ότι ο Vinales άλλαξε στο #12, με στόχο να κερδίσει τον Marquez και να πάρει τον Τίτλο του Πρωταθλητή.

 

Άλλωστε, αυτό το νούμερο είχε ο Vinales όταν ήταν μικρός και έκανε τα πρώτα του βήματα και με αυτό είχε αντιμετωπίσει σε κάποιους Αγώνες τον Marc.

 

«Δεν είμαι προληπτικός και ούτε είμαι κολλημένος με το να κερδίσω κάποιον αντίπαλό μου συγκεκριμένα. Κάτι τέτοιο είναι αντιπαραγωγικό».

 

Για τον Jorge Lorenzo είπε:

 

«Είμαι βέβαιος ότι θα είναι στη μάχη για τον Τίτλο. Δεν είχαμε καλή σχέση με τον Jorge το ’13, αλλά τώρα αυτό έχει αλλάξει».

 

«Μετά και το ό,τι έγινε στην Aragon (σ.σ. που ο Jorge κατηγόρησε τον Marc για τον τραυματισμό του) μιλήσαμε στο τηλέφωνο και τα πράγματα ξεκαθαρίστηκαν αμέσως».

 

«Είναι ο ομόσταυλός μου, αλλά είναι και ο πρώτος μου αντίπαλος. Μαζί θα ανεβάσουμε κι άλλο τον πήχη της ανταγωνιστικότητας».

 

Παρά τους 7 Παγκόσμιους Τίτλους του, ο Marquez – όπως έχει ξαναπεί στο παρελθόν – παραμένει διψασμένος και για άλλες επιτυχίες.

 

«Η Honda είναι η καλύτερη μοτοσυκλέτα, μιας και έχει κερδίσει τους τρεις τελευταίους Τίτλους. Όμως κάθε φορά που ξεκινάει μια καινούργια σεζόν, είναι μια διαφορετική ιστορία».

 

«Τώρα θα ξεκινήσουμε τις δοκιμές στην Μαλαισία. Ξέρω ότι δεν θα είμαι στο 100% έτοιμος, αλλά ο στόχος μου είναι να είμαι σ’ αυτό το επίπεδο πριν τον πρώτο Αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Social Media Τρίτη!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Για να κερδίζεις στα 40

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα