• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: Είναι δύσκολο
Να καταλάβει κανείς το ρυθμό της Honda
Νέα 12/02/2019 - 10:58

Ο Andrea Dovizioso δήλωσε πως είναι νωρίς ακόμα να κάνει προβλέψεις για τη φετινή σεζόν, δεδομένων των καταστάσεων.

Για την ακρίβεια, πιστεύει πως δεν μπορεί να κατανοήσει το ρυθμό της Honda, καθώς οι Marquez και Crutchlow δεν είναι ακόμα στο 100% ενώ τραυματίας είναι και ο Jorge Lorenzo.

Παρά το ξεκάθαρο προβάδισμα του Ιταλικού εργοστασίου στο τεστ της Μαλαισίας, ο Dovizioso αρνείται να δώσει κάποια πρόβλεψη για το φετινό Πρωτάθλημα λόγω των συνθηκών του 3ημερου τεστ αλλά και το γεγονός πως μόνο ένας οδηγός την Honda ήταν πλήρως σε φόρμα.

«Είναι πολύ νωρίς για να μπορώ να καταλάβω. Είναι αδύνατο να κατανοήσω τον ρυθμό της Honda γιατί οι οδηγοί της δεν είναι σε καλή κατάσταση.»

«Πιστεύω πως η Yamaha είναι λίγο καλύτερα και οι δυο της οδηγοί ξεκίνησαν λίγο καλύτερα από ότι την περσινή χρονιά.»

«Οπότε περιμένω πως θα είναι πιο δυνατοί στο ξεκίνημα της χρονιάς. Και ο Rins πιστεύω πως είναι πολύ γρήγορος, όμως ακόμα είναι νωρίς.»

«Είμαι χαρούμενος γιατί δοκιμάσαμε όλα όσα θέλαμε και αυτό είναι σημαντικό. Επίσης οι συνθήκες ήταν αρκετά καλές.»

«Όμως αυτές δεν είναι οι συνθήκες του κανονικού 3ημερου Αγώνα. Αυτό είναι το μόνο αρνητικό επειδή δεν μπορέσαμε να οδηγήσουμε τη μοτοσυκλέτα στις συνθήκες Αγώνα.»

Το τεστ ολοκληρώθηκε με τέσσερις Ducati στην κορυφή των αποτελεσμάτων, όμως ο Dovizioso θεωρεί πως ο Vinales ήταν ο καλύτερος οδηγός στην προσομοίωση Αγώνα.

«Ο ρυθμός του Maverick ήταν πολύ γρήγορος και η πίστα ήταν πιο γρήγορη από τις προηγούμενες δύο μέρες, οπότε είναι δύσκολο να συγκρίνω τον ρυθμό του με τον δικό μου.»

«Αλλά το γεγονός πως 4 οδηγοί της Ducati, ένας νεοφερμένος και οι παλιοί, ήμασταν στην κορυφή είναι θετικό επειδή είναι μια επιβεβαίωση της βάσης μας και η βάση είναι καλή για να μπορέσεις να κάνεις τον ταχύτερο γύρο.»

«Δουλέψαμε πολύ καλά με τον Danilo στην μεγάλη έξοδο στην πίστα και όταν ακολουθείς έναν οδηγό με χρησιμοποιημένα ελαστικά μπορείς να δεις την ταχύτητα τους.»

Επόμενο άρθρο »

ΚΤΜ: Φωτογραφικό 1

« Προηγούμενο άρθρο

Η παρουσίαση της ΚΤΜ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα