• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η παρουσίαση της ΚΤΜ
Και τα νέα χρώματα της Tech3
Νέα 12/02/2019 - 17:25

Σήμερα, στο Mattighofen της Αυστρίας, η KTM μας παρουσίασε τα χρώματά της για το 2019, αλλά και τα χρώματα της δορυφορικής της ομάδας, της Tech3.

 

Στην παρουσίαση του εργοστασίου δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι ομάδες του στη μεσαία κατηγορία, αλλά και στην Moto3.

 

Στα χρώματα είχαμε μια έκπληξη. Το εργοστάσιο κράτησε τα καθιερωμένα του για 3ο χρόνο, ωστόσο αλλαγή είχαμε σε αυτά της Tech3.

 

Για την Γαλλική ομάδα, η ΚΤΜ επέλεξε έναν ιδιαίτερο συνδυασμό μπλε και ασημί, που θυμίζει ως ένα βαθμό τα χρώματα της Toro Rosso στην F1.

 

Μόνο που στη θέση του κόκκινου έχουμε το πορτοκαλί της ΚΤΜ.

 

Η εργοστασιακή ομάδα ρίχνεται στη μάχη του 2019 με τον Johann Zarco, τον rookie της χρονιάς 2017 και καλύτερο δορυφορικό αναβάτη το 2017 και το 2018, αλλά και τον Pol Espargaro.

 

Από την άλλη, η νέα δορυφορική ομάδα της ΚΤΜ στη μεγάλη κατηγορία, η Tech3, θα έχει στις τάξεις της τον Hafizh Syahrin και τον Miguel Oliveira.

 

Η KTM, μαζί με την Aprilia, είναι τα μόνα εργοστάσια που έχουν παραχωρήσεις (περισσότερους κινητήρες, όχι πάγωμα στην εξέλιξή τους και παραπάνω τεστ) φέτος.

 

Για το Πρωτάθλημα της Moto2, η KTM θα έχει στις τάξεις της τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Moto3 πέρυσι, Jorge Martin, και τον Brad Binder που παραμένει στην ομάδα.

 

Το δίδυμο της Tech3 στην Moto2, που θα έχει πλαίσιο της KTM, θα αποτελείται από τον Γερμανό Philipp Oëttl και τον τριταθλητή της Moto3 πέρυσι, Marco Bezzecchi.

 

Τέλος, για μια ακόμη χρονιά η ομάδα της ΚΤΜ στην Moto3 θα έχει έναν αναβάτη και αυτός, για το 2019, θα είναι ο Τούρκος Can Öncu, ο θριαμβευτής της Valencia πέρυσι.

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: Είναι δύσκολο

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Στόχος επετεύχθη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα