• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η παρουσίαση της Aprilia
Τα νέα χρώματα της ομάδας
Νέα 23/02/2019 - 07:39

Αυτά είναι τα νέα χρώματα της Aprilia, με τα οποία οι Aleix Espargaro και Andrea Iannone θα δώσουν τις φετινές τους μάχες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Η παρουσίαση της ομάδας έγινε κυριολεκτικά λίγες ώρες πριν την έναρξη των τελευταίων δοκιμών της μεγάλης κατηγορία στην πίστα του Qatar.

 

Η Aprilia είναι το μικρότερο εργοστάσιο, από τα έξι που παίρνουν μέρος στο Πρωτάθλημα και τα λόγια του νέου της CEO, Massimo Rivola, είναι χαρακτηριστικά:

 

«Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι είμαστε ο Δαβίδ, ανάμεσα σε γίγαντες της βιομηχανίας, αλλά δεν έχω πρόβλημα με αυτή τη σύγκριση, μιας και στο τέλος ο Δαβίδ θριάμβευσε».

 

Από φέτος, το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας αναδιοργανώθηκε και όλοι πιστεύουν ότι θα λειτουργήσει πολύ πιο αποτελεσματικά.

 

Ο Rivola ανέλαβε ως CEO και απελευθέρωσε τα χέρια του Romano Albesiano, που ως Τεχνικός Διευθυντής, θα ασχολείται περισσότερο με την RS-GP.

 

Η νέα μοτοσυκλέτα της Aprilia φαίνεται ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο, με τον Aleix Espargaro να είναι πολύ χαρούμενος μετά τις δοκιμές στην Sepang.

 

Πέρα από τον έμπειρο Aleix, η ομάδα πρόσθεσε στο ενεργητικό της τον, πλούσιο σε ταλέντο, Andrea Iannone αλλά και τον Bradley Smith ως δοκιμαστή.

 

«Η βελτίωσή μας είναι συνολική και σε κάθε τομέα», έλεγε στην παρουσίαση της ομάδας ο Romano Albesiano.

 

«Κάναμε πιο ελαφριά τη μοτοσυκλέτα, κάναμε αλλαγές στο πλαίσιο και στα ηλεκτρονικά, αναδιοργανώσαμε το αγωνιστικό τμήμα κι ενισχύσαμε την ομάδα δοκιμαστών».

 

Πολύ χαρούμενος ήταν ο Aleix Espargaro:

 

«Τα πρώτα τεστ ήταν πάρα πολύ θετικά! Πραγματικά νοιώθω ότι είμαι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της καριέρας μου. Έχουμε πολλή δουλειά, αλλά δεν μπορώ παρά να είμαι αισιόδοξος».

 

Αν και η προσαρμογή του δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, λόγω μιας πλαστικής επέμβασης που έκανε κατά τη διάρκεια του χειμώνα, το χαμόγελο δεν έλειπε και από τον Andrea Iannone.

 

«Βελτιωνόμασταν σε κάθε μας έξοδο και για να είμαι ειλικρινής με εξέπληξαν τα παιδιά στην Aprilia με το πόσο γρήγορα εφάρμοσαν αυτά που τους είχα πει σε Jerez και Valencia».

 

«Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, να βελτιωνόμαστε σιγά-σιγά. Η σωστή αίσθηση υπάρχει».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Αυστραλία: Αγώνας 1

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Test @ Jerez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα