• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dall’Igna: Τώρα φαίνεται
Η δυναμική που έχει ο Bautista!
Νέα 04/03/2019 - 14:29

Η Ducati, σύμφωνα με παλιότερες δηλώσεις του Gigi DallIgna, ήθελε τον Bautista στην ομάδα της στα SBK-Motul, ένα σενάριο που υλοποιείται φέτος.

 

Ο Ισπανός αμέσως φρόντισε να δικαιώσει τους ανθρώπους της ομάδας, όντας πρώτος στις δοκιμές του Phillip Island.

 

Στη συνέχεια, στον πρώτο Γύρο της χρονιάς που έγινε στην Αυστραλία, ο Bautista έγραψε ιστορία καθώς πήρε τρεις νίκες μέσα στο Αγωνιστικό Σ/Κ.

 

Κι έτσι έγινε ο πρώτος αναβάτης στην ιστορία του Πρωταθλήματος, μετά τον Max Biaggi και το 2007, που κερδίζει όλους τους Αγώνες στο ντεμπούτο του.

 

«Ξέρω τον Alvaro καιρό τώρα και πάντα τον θεωρούσα σπουδαίο ταλέντο», σχολιάζει ο DallIgna σε πρόσφατη συνέντευξή του.

 

«Δουλέψαμε μαζί στα 125cc και στα 250cc (σ.σ. με την Aprilia) και πάντα αναρωτιόμουν γιατί δεν κατάφερε να δείξει τις δυνατότητές του στο MotoGP».

 

«Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχω δει».

 

«Στα SBK το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και ο Rea είναι ένας από τους καλύτερους αναβάτες του κόσμου κι αυτός είναι ο στόχος: να τα βάλεις με τους καλύτερους».

 

Την ίδια ώρα που ο Alvaro Bautista θριάμβευε στην Αυστραλία με τη νέα Panigale V4R, ο ομόσταυλός του, ο Chaz Davies, συναντούσε πολλές δυσκολίες.

 

Ο Βρετανός αναβάτης δεν είναι ακόμα 100% καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης, μιας και εξακολουθεί να πονά στη μέση του.

 

Ο DallIgna υποστήριξε στις δηλώσεις του τον Davies, ο οποίος τα δυο προηγούμενα χρόνια είχε τερματίσει δεύτερος πίσω από τον Rea στο Πρωτάθλημα.

 

«Ο Chaz είχε δύσκολο χειμώνα, λόγω της κατάστασής του. Ποτέ δεν ήταν δυνατός και δεν ήταν σε θέση να βρει ένα καλό set-up».

 

«Έχει πολλή δουλειά μπροστά του και θα την κάνουμε στους επόμενους Αγώνες. Είμαι βέβαιος ότι θα βρει τον τρόπο να γίνει και πάλι ανταγωνιστικός».

Επόμενο άρθρο »

Καμμία ανησυχία!

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν περιμένω πολλά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα