• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καμμία ανησυχία!
Για το ρυθμό του Rossi στο Qatar
Νέα 04/03/2019 - 15:24

Ο Valentino Rossi ολοκλήρωσε τις δοκιμές του Qatar στην 5η θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων, όντας 0,443’’ πιο αργός από τον Vinales στην 1η θέση.

 

Ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής περιέγραψε ως «πολύ θετικές» τις χειμερινές δοκιμές, αν και η Μ1 έχει ακόμα δουλειά για να φτάσει στο επίπεδο του ανταγωνισμού.

 

Ο Massimo Meregalli πάντως, πιστεύει ότι τόσο ο Rossi όσο και ο Vinales – που είχε εξαιρετικό ρυθμό Αγώνα στο τεστ – θα είναι στις μάχες για το βάθρο στο 1ο φετινό GP.

 

Ειδικά για τον Rossi, ο ρυθμός του οποίου δεν ήταν κάτι το φανταστικό, ο Meregalli είπε:

 

«Δεν ήταν γρήγορος και δεν έκανε καλούς χρόνους, αλλά δεν ανησυχώ διότι ξέρουμε κι από το παρελθόν ότι την Κυριακή θα είναι εκεί, μπροστά».

 

«Πάντως και οι δυο αναβάτες μας δίνουν την ίδια πληροφόρηση, με τον Vale να επισημαίνει και το μειονέκτημά μας στην τελική».

 

«Η Yamaha πάντα ακούει τα λεγόμενα των οδηγών της. Αν ο Maverick είναι ευχαριστημένος μ’ αυτή τη μοτοσυκλέτα και ο Vale θέλει ν’ ακολουθήσει άλλο δρόμο, τότε θα βρούμε λύσεις για να τον κάνουμε να αισθανθεί πιο άνετα».

 

«Η πληροφόρηση που δίνει ο Valentino για τη μοτοσυκλέτα είναι πάντα εποικοδομητική. Αν ήταν σήμερα ο Αγώνας, θα έβαζα στοίχημα ότι θα ήταν μπροστά».

 

Οι αλλαγές στο γκαράζ και γενικότερα στο Αγωνιστικό Τμήμα της Yamaha είναι σημαντικές, με αποκορύφωμα την έλευση ενός νέου Project Leader για το MotoGP.

 

Ο λόγος για τον Takahiro Sumi, για τον οποίο μίλησε ο Meregalli στη συνέχεια:

 

«Όταν ακούσαμε ότι θα έρθει νέος project leader, δεν φανταστήκαμε ότι θα άλλαζε κάτι στη μέθοδο της δουλειάς μας».

 

«Όμως ο Sumi υιοθετεί έναν νέο τρόπο εργασίας και από τότε που ήρθε, η επικοινωνία ανάμεσα σε αναβάτες και τεχνικούς είναι καλύτερη».

 

«Αναγνωρίζοντας κι επισημαίνοντας τις αδυναμίες της Μ1, ανέλυσε τα δεδομένα και κατέληξε ότι δεν χρειαζόμαστε καινούργιο σχεδιασμό μοτοσυκλέτας».

 

«Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να βελτιώσουμε τα σημεία που είναι σημαντικά για εμάς, έτσι ώστε να πάρουμε το 100% από τη μοτοσυκλέτα».

 

«Η κατεύθυνση που έχει δώσει; Να βελτιωθούμε στις στροφές και να επιταχύνουμε πιο νωρίς».

Επόμενο άρθρο »

MotoGP Qatar 1ος Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Dall’Igna: Τώρα φαίνεται

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα